FOTO by Elegant

Dom

Probali smo novu Torticu kokos i oduševili se

Daria Lovrić 16. svibnja 2022.

Ljetno izdanje omiljene tortice s kokosom i bijelom čokoladom

Kraš nas ne prestaje oduševljavati svojim inovacijama i ovog puta ususret ljetu izbacio čak dva nova proizvoda – Torticu kokos i Fontana ledene kocke s kokosom.

Torticu kokos i kokos Ledene kocke pronašli smo u Kraševom dućanu. Jedna Tortica košta 3 kune, a mala bombonijera sa 7 kokos Ledenih kocki 18 kuna.

Mnogi će se složiti da je tortica jedna od najboljih slastica koje je Kraš proizveo. Iako je već prije postojala verzija Tortice s kokosom, bila je s mliječnom čokoladom, dok je novo izdanje napravljeno s bijelom.

Nova Tortica kokos je napravljena od hrskavog vafla punjenog kremom od kokosa i prelivenog bijelom čokoladom. Božanstven okus lagane kreme i hrskava tekstura stvaraju savršen ljetni užitak. S obzirom na predivan okus i odličnu cijenu, Torticu ćemo definitivno opet kupiti.

Iako ledene kocke nisu svima baš omiljene, odličan su izbor za vruće ljetne dane, pogotovo kad ih ostavite neko vrijeme u hladnjaku. Dodatak kokosa „ledenom“ punjenju daje posebnu čar, a u kombinaciji s hrskavom tamnom čokoladom prava su ljetna poslastica.