Dom

Probali smo Duplo Spekulatius – aromatični zimski štapići bez konkurencije!

Daria Lovrić 31. listopada 2023.

Stigla limitirana verzija s okusom Božića!

Nema ništa čarobnije od mirisa cimeta, čokolade i đumbira koji ispunjavaju naše domove tijekom blagdanske sezone. Pečenje i ukrašavanje suhih kolačića postali su omiljeni obiteljski ritual koji povezuje sve članove kućanstva i unosi posebnu toplinu u naš dom.

Ipak, u hladnim i kišnim mjesecima nam ponekad nije do pečenja keksića i izrade glazure, a vrlo bismo rado pojeli slatkiš čiji okus donosi osjećaj topline i popravlja raspoloženje.

Duplo Spekulatius
Duplo Spekulatius

Duplo je jedan od naših favorita koje smo zavoljeli još u djetinjstvu, a koje ni dan danas nitko ne može zamijeniti. Ove zime, Duplo na svoje police vraća ukusnu zimsku poslasticu.

Duplo Spekulatius 1

Do sada smo imali prilike uživati u klasičnom Duplu, zatim onom s okusom kokosa i bijelom čokoladom, DUPLO CHOC&COOKIE hrskavim štapićima u nikad čokoladnijoj verziji, te Winter Mandel verziji.

Duplo s okusom Božića!

Iako nam se posljednja verzija s bijelom čokoladom jako dopala, prednost ipak dajemo štapićima imena Duplo Speculoos.

Duplo Spekulatius 3

Duplo Speculoos pravi je vrhunac za sve koji jedva čekaju početak zimske sezone jer će im ovaj zanimljiv okus medenjaka ugrijati srce i omogućiti da u popularnom klasiku uživaju na potpuno novi način.

Između hrskavih oblatni u najfinijoj mliječnoj čokoladi krije se neodoljivo ukusna krema najfinijeg speculoos keksića. To rezultira aromatičnim užitkom koji stvara ugodnu atmosferu i donosi blagdanski ugođaj.

Ovo limitirano izdanje stiglo je u MÜLLER, a možete ga ugrabiti po cijeni od 2,59 €.