FOTO by Instagram @cocosnails_ / @studio.savanna

Ljepota

Priuštite svojim noktima novi look ovog Božića!

Mia Vodopija 29. studenoga 2021.

Najljepše Instagram božićne manikure su tu!

Postoji mnogo načina da uđete u blagdanski duh. Naravno, možete (i sasvim sigurno hoćete!) ukrasiti svoju kuću tako da izgleda kao radionica Djeda Božićnjaka, možete gledati neke od najboljih božićnih filmova sve do velikog dana.

Međutim, postoji još jedan način da unesete blještavilo i glamur blagdana – govorimo o božićnim idejama za nail art. Zamislite samo, svaki put kada pogledate svoje nokte, osmjehnut ćete se kad vidite te sjajne božićne gel manikure sa zabavnim dizajnom.

Odabir boja, dužine i detalja manikure osobna je stvar. Nekima je dovoljan proziran sloj s kojom šljokicom, a neke se ne mogu zasititi dugačkih akrilnih nokti na kojima su sve klasične boje Božića.

Upravo zato, možda ste se prepale blagdanskog dizajna jer niste ljubiteljice ‘glasnog’ printa niti pomalo dječjeg dizajna Djeda Božićnjaka na svakom noktu.

Ali to nikako ne moraju biti vaši nokti! Za nas, božićna manikura podrazumijeva sve od jednostavnih božićnih nail art ideja (koje možete same napraviti iz sigurnosti vlastitog doma) do profesionalnih manikura koje su malo kompliciranije.

U slučaju da nemate ideju što s noktima, možete zalijepiti naljepnice na jednom akcentnom noktu ili pogledati koji YouTube video korak po korak za neku bazičnu božićnu manikuru.

Dobra stvar kod manikura jest ta što su izraz kreativnosti i što uvijek postoji nešto za svakoga.

Neovisno o tome hoćete li svaki nokat različito ukrasiti ili ćete imati trakice i zvjezdice samo po nekima, opskrbite se božićnim bojama i okušajte se u nekom od ovih božićnih ideja za nail art.