Prirodna i zdrava kosa dolazi u 19 različitih nijansi!

Viktoria Šafranić 07. prosinca 2017.

Naturigin organske boje za kućnu upotrebu preporodit će i najzahtjevniju kosu!

Naturigin boje za kosu – Jeste li znali da konvencionalne boje za kosu sadrže štetne kemikalije poput amonijaka, parabena, lauryl sulfatea i resicinola koji narušavaju ne samo izgled vaše kose, već i cjelokupno zdravlje?!

Nedavno smo otkrili Naturigin boje za kosu koje nemaju nijednu od nabrojenih štetnih tvari, već sadrže čak 98% organski certificiranih sastojaka. Također su vegan friendly i nisu testirane na životinjama.

Naturigin boje za kosu

Naziv Naturigin dolazi od riječi priroda i porijeklo, koje zajedno s njihovim zaštitnim znakom – zelenim listom, predstavljaju simbol povezivanja sa zelenim okruženjem i blagostanjem tijela i uma.

Brend Naturigin dolazi iz Danske, a već neko vrijeme je dostupan i u Hrvatskoj. Osim što su iznimno popularne u cijelom svijetu i žene ih naprosto obožavaju, Naturigin boje osvojile su brojne nagrade, a ove godine su i najprodavaniji proizvod u Irskoj.

Naturigin boje za kosu

Ove jedinstvene boje za kosu dolaze u čak 19 nijansi i namijenjene su svakom tipu kose. Svaka boja sadrži 12 prirodnih ulja i ekstrakata, koji će čak i onu najzahtjevniju kosu učiniti mekšom i sjajnijom. Nadalje, za sve one koji se bore sa sijedama, više se ne morate brinuti jer ih ove prirodne boje 100% prekrivaju.

Bez obzira na to jeste li crnka, plavuša ili brineta, uz ovu široku paletu boja možete imati kosu kakvu poželite. Ako se spremate na neki važan događaj i ne stignete otići kod frizera, ovo je savršeno rješenje. Iz udobnosti vlastitog doma imate priliku obnoviti boju kose u samo 30 minuta.

Naturigin boje za kosu

Vjerujte, zdravu kosu svatko primijeti, a i vi ćete se osjećati bolje znajući da ste svojoj kosi pružili adekvatnu njegu. No jedno su riječi, a drugo djela. Isprobajte ih sami i uvjerite se u kvalitetu ovih jedinstvenih organskih boja za kosu, a mi vam garantiramo da nećete požaliti.

 

Naturigin boje za kosu možete kupiti u biljnim ljekarnama -Malči Viola u Zagrebu te Smilje i Lavanda u Splitu, kao i putem webshop-a www.kosica.hr po cijeni od 120 kuna!

Više o sastojcima koji su izrazito bitni za boju i njegu kose pročitajte na Facebook stranici Naturigin Hrvatska.

 

#organska IGRA DARIVANJA 

U suradnji s Naturigin Hrvatska, jednu sretnicu nagradit ćemo Naturigin organskom bojom za kosu, a dobitnica će moći odabrati jednu od 19 različitih nijansi. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica Naturigin prirodne boje za kosu je Marta Zoričić. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima i nijansom koju želi javi u FB inbox.