Dekor

Pripremite se za najslađu obiteljsku gozbu uz Bambi set posuđa iz Primarka!

Viktoria Mikulić 09. svibnja 2023.

Bambi i Thumper osvojili su naša srca!

Bambi nije bio samo obavezna lektira u osnovnoj školi, već je obilježio naše djetinjstvo. Svi smo odrasli uz ovog poznatog cartoon lika koji nas je poučio važnim životnim lekcijama. Prekrasno lane prepoznali su i brojni brendovi te ga uvrstili u svoje kolekcije, kako u modnom svijetu, tako i u home dekor segmentu.

Bambi i prijatelji – medeni set posuđa iz Primarka

Primark, jedan od najpoznatijih trgovačkih lanaca često nas iznenadi preslatkim stvarčicama i nerijetko su na njegovim policama Disney likovi, a sada su svoje mjesto pronašli i božanstveni Bambi i Thumper.

Ako svako jutro jedete zobene s raznoraznim voćem, nova Bambi&Thumper posudica postat će vaša omiljena. Tu su i tanjuri s dizajnom Bambija i Thumpera koji pršte od slatkoće, a koje krasi i natpis „Do more of what you love“. Ne znamo što nam je ljepše, no znamo da čim prije idemo u Ljubljanu kako bismo nabavili nekoliko Bambi setova, te iznenadili ukućane i goste ovim dragocjenim posuđem.

Bez obzira hoćete li ih koristiti ili će vam stajati u staklenom ormaru kao izložbeni primjerak, Bambi posuđe naša je najveća opsesija. Također, Primark je poznat po super cijenama stoga ne oklijevajte pri kupnji jer set od 12 proizvoda iznosi £28.00.

Nakon što poslužite sočan obrok na ovim tanjurima, ispružite se na kauču i osvježite pamćenje kultnom pripovijetkom o Bambiju, ako je imate kod kuće.