FOTO by Oysho

Zabava

Pripremite se! Oysho donosi Bingo večer u naše domove

Krešimir Šustić 04. studenoga 2020.

Popularna igra koja će zabaviti cijelo društvo i sve članove obitelji

S obzirom na to da zbog aktualne pandemije nemamo priliku uživati u noćnim izlascima i provodima, zabave smo premjestili u udobnost naših domova s nekoliko najbližih ljudi.

Tako smo ples do ranih jutarnjih sati zamijenili lakšim tempom uz filmove i društvene igre koje nam služe kako bismo pokazali svoj natjecateljski duh.

Monopoly, čovječe ne ljuti se, igre s kartama i mnoge druge, osim što bude dijete koje čuči duboko u nama, otkrivaju u kojoj količini nas prati sreća i jesmo li rođeni da budemo pobjednici.

Pretraživajući razne web shopove na kojima možemo pronaći primjerke uz koje je zabava zagarantirna, naletjeli smo na ponudu brenda Oysho, koji je među svoje artikle uvrstio popularni Bingo.

Show koji je osvojio milijune diljem svijeta, od sada može biti glavna zanimacija ukućana u našem domu, zbog koje ćemo svaku večer provesti ‘držeći fige’ da ćemo prvi iz sveg glasa viknuti “Bingo”.

Drvena verzija sadrži: ploču, metalni bubanj u kojem se okreće 90 numeriranih drvenih kuglica, brojeve s karticama i okrugle figurice kojima pokrivamo izvučene brojeve.

Pravo je vrijeme da zaboravimo na virus, opustimo moždane vijuge i zabavimo se na klasičan način uz čašu omiljenog vina ili gina.

Svoj primjerak razonode koja će nam iz prve pokazati jesmo li uistinu rođeni pod sretnom zvijezdom možete nabaviti klikom na LINK.