FOTO by IMDb

Film

Pripremite grickalice! Nove epizode „Ginny&Georgia“ sutra stižu na Netflix!

Daria Lovrić 04. siječnja 2023.

Dok odbrojavamo sate škicnite trailer!

Ljubitelji serija s nestrpljenjem očekuju nastavak dramatične i ujedno humoristične serije o životu majke i kćeri. „Ginny&Georgia“, izašla je na Netflixu 24. veljače 2021. i od tada joj popularnost ne prestaje rasti.

Radnja serije započinje selidbom Ginny i Georgije nakon smrti Georgijinog supruga i dolaskom u manji grad kako bi započele život ispočetka.

Druga će se sezona sastojati od 10 epizoda, a producirat će se u Torontu. U drugoj sezoni gledat ćemo neke od starih glumaca kao što su Antonia Gentry, Brianna Howry, Diesel La Torraca, Jennifer Robertson, Felix Mallard, Sara Waisglass, Scott Porter, Raymond Ablack, Mason Temple i Nathan Mitchell.

Glumačkoj ekipi druge sezone pridružit će se ključni lik – Aaron Ashmore iz serije “Locke i Key”. On će glumiti Gila Timminsa, Georgijinog bivšeg muža i Austinova oca.

Ginny&Georgia druga sezona
Ginny&Georgia druga sezona

Stiže 2. sezona „Ginny&Georgia“!

Druga sezona Ginny & Georgia bit će prikazana sutra, 5. siječnja 2023. i vjerujemo da ćete ju pogledati u jednom dahu.

Nakon što je saznala da joj je majka upletena u smrt bivšeg muža, Ginny bježi od kuće na Marcusovom (Felix Mallard) motociklu, s bratom Austinom (Diesel La Torraca). Georgia se vraća kući i zatiče praznu kuću te pronalazi svoju biljku spaljenu u kaminu. Užasnuta, pada na koljena kad shvati što njezina kći tinejdžerica otkrila.

Za voditeljicu i izvršnu producenticu Debru J. Fisher ta scena prikazuje ranjivu stranu Georgije koja se rijetko viđa. „Taj je trenutak jedan od najsnažnijih trenutaka za Georgiju“, objašnjava Fisher. „Ona je obično izvana šarmantna i topla i skriva svoju tamnu stranu od svih, a posebno od Ginny. Ginny sada zna istinu – da je Georgia ubojica. Ali ona će učiniti sve za svoju djecu.“

Osim što Georgiju vidimo šokiranu i uzrujanu – ona je i ljuta. Fisher i Lampert željeli su osigurati da se to vidi u sceni. „Kad smo razmišljali o tome, bilo je kao da je toliko toga učinila za svoju djecu i da je sebe kao osobu toliko kompromitirala. Nakon što konačno shvate što je spremna učiniti za njih oni odlaze. Zezaš me?!” – navodi Lampert.

Druga sezona zaronit će dalje u Georgijinu prošlost, uključujući njezinu burnu povijest s Austinovim ocem Gilom (Aaron Ashmore) koji se vraća na scenu netom iz zatvora. U međuvremenu, Ginny će se morati suočiti s MANG-om (grupom srednjoškolskih djevojaka), predvođenim Maxom (Sara Waisglass), koja nije bila sretna kada je otkrila da je njezina najbolja prijateljica bila u vezi s njezinim bratom.

Dok sitno brojimo do dolaska novih epizoda ne Netflix, škicnite trailer u nastavku!