FOTO by Instagram @vivensz_nails / @lilyandhnails

Ljepota

Pripreme za Uskrs su u punom zamahu – uredite i svoje nokte u blagdanskim bojama

Daria Lovrić 08. travnja 2022.

Izvor inspiracije za najljepše uskršnje manikure, pronašli smo na društvenim mrežama i izdvojili one koje ćete poželjeti nositi cijelog proljeća.

Uskršnji zeko i uskršnja jaja dobro su poznate teme Uskrsa. Kombinirajte jarke boje poput žute i narančaste, pastelne nijanse, cvjetiće ili točkice.

Pustite mašti na volju jer ne možete pogriješiti. Uskrs je sve bliže, a uz pripremu hrane i dekoriranje doma ponekad zaboravimo na sebe.

PASTELNE BOJE

Ako nemate inspiraciju ili ste jednostavan tip osobe izaberite pastelne tonove i svaki nokat ukrasite u drugačijoj boji. Različito obojeni nokti asociraju na košaru s jajima. Za ovu manikuru nećete izdvojiti puno vremena, a izgledat će neodoljivo. Najpopularnije pastelne boje su žuta, roza, plava, zelena i lila.

Francuska manikura u boji je trend koji obožavamo. Želite li jednostavne, ali efektne nokte nemojte ih previše skraćivati i napravite francusku manikuru u boji. French je popularan dugi niz godina, a trenutno je najpopularniji onaj u pastelnim bojama. Dodajte na svakoj ruci po jedan cvjetić i imate pravu proljetnu manikuru.

POPUT USKRŠNJIH JAJA

Želite li upečatljivu manikuru poigrajte se raznim uzorcima poput točkica, prugica i ostalih uzoraka. Koristite nekoliko različitih boja kako bi vaši nokti podsjećali na gnijezdo puno uskršnjih jaja.

MAT NOKTI

Mat nokti, odnosno manikura bez odsjaja, već su neko vrijeme hit među pripadnicama ljepšeg spola. Jedan od najboljih načina da isfurate mat nokte za vrijeme uskrsnih blagdana, a da ne budu dosadni je da se poigrate s raznim crtežima.

Za ovu vrstu manikure bit će potrebno nešto više vremena i nail artist koji vrhunski radi svoj posao. Sigurni smo da će krajnji rezultat biti nevjerojatan.

Svaki nokat možete napraviti u različitoj boji ili jednostavno koristite samo dvije nijanse. Crteži ili linije u zlatnoj ili srebrnoj boji dodatno će podići sam izgled nokta.

KRATKI ALI SLATKI

Ljubiteljice kratkih noktiju ne moraju brinuti da će njihovi nokti ovog Uskrsa biti dosadni. Na kratkim se noktima puno lakše igrati bojama i uzorcima jer je manja vjerojatnost da će izgledati kičasto kao na dugim noktima.

Odlučite li se za kratke nokte jer vam se to više sviđa ili to više odgovara vašim dnevnim poslovima, slobodno im dodajte razne aplikacije poput cirkona i naljepnica. Kako bi pratile temu Uskrsa dodajte im zečiće, piliće ili cvjetiće.