FOTO by Women'secret

Modni dodaci

Priprema ručka jednostavnija je uz šarmantan Snoopy accessories!

Antonija Andabak 20. rujna 2021.

Mislimo da nam trebaju kolica za namirnice s likom Snoopyja!

Samo Snoopy može biti tako sladak“, stoji u opisu Instagram profila Women’secret uz poziv svim ljubiteljicama Snoopyja da obavezno pogledaju Snoopy kuhinjski accessories zbog kojih će mnoge kuharice dobiti dodatnog elana za kupovinu namirnica i pripravljanje ukusnih jela!

Nismo mogli odoljeti ponekim stvarčicama koje bi uveseljavale naš kuhinjski accessories pa samo tako izdvojili Snoopy torbu za kupovinu namirnica, pregaču, spremnik za cvijeće ili namirnice i naravno, bočicu s vodom jer ne smijemo zaboraviti na dnevni unos vode!

U jeku užurbanog tempa kojim ste ponekad pogođeni, želite imati organiziran dio dana, a to ćete najlakše postići ako se opskrbite ovako neodoljivim kuhinjskim dodatkom, osobito ako volite kuhati i mnogi hvale vaša jela.

26,99 €

Jutarnja rutina kupovanja svježeg voća i povrća na omiljenom vam placu, bit će još ugodnija uz lila torbu na kotačiće s upečatljivim likom Snoopyja koji pomalo ima “granny” štih, osobito zbog sitnog uzorka koji podsjeća na torbe s kojima su naše bake išle po ukusne namirnice.

11,99 €

U tom istom tonu, Snoopy se pojavljuje na dražesnoj pregači mint nijanse u kojoj ćete pripravljati vaša omiljena jela i slastice. Za one koji nisu sasvim vični kuhanju, no vole vrtlarenje, ova pregača može poslužiti i za aktivnosti u vašem malom vrtnom carstvu.

10,99 €

Kako bi sve vaše stvarčice u kuhinji bile na jednom mjestu jer hej, svi znamo da se nered napravi za tili čas, tu je mali platneni spremnik koji odlično može poslužiti za ubaciti časopise o kuhanju, ili za one maštovite, ubacite svježe nabranog cvijeća koji će dati onaj osjećaj topline u domu.

12,99 €

Već smo spomenuli ranije kako je vrlo bitno unijeti dovoljnu količinu vode u danu, a kako to ne biste zaboravili (unatoč podsjetniku na mobitelu!), tu je preslatka bočica u zelenoj nijansi s likom Snoopyja da vas ovakav dizajn ponuka na nošenje bočice ma gdje god pošli!