FOTO by Prinker

Zabava

Printer za privremeni tattoo – idealno rješenje za sve one koji su nesigurni u svoju odluku

Krešimir Šustić 07. kolovoza 2020.

Razni dizajni bez uboda igle zvuče savršeno, a na taj način ćete i lakše donijeti odluku o stvarnoj tetovaži!

Sigurno je da su nam neki citati, natpisi i slike bili zakon kada smo bili mlađi i bezbrižni, te smo u jednom trenutku pomislili kako bi ih bilo dobro staviti na svoje tijelo u obliku tetovaže.

No nismo razmišljali o tome da ćemo ih svakodnevno nositi sa sobom gdje god krenuli i da ćemo ih se nećemo tako lako moći riješiti.

Upravo zbog takvih situacija se rodila ideja koja dolazi u obliku privremenog printera za tetovaže koji nam omogućava testiranje bilo kakvih ideja koje bismo mogli imati prije nego što se odlučimo obistiniti ih.

Uređaj koji ne može biti jednostavniji za upotrebu, omogućuje nam stvaranje vlastitog dizajna tetovaža ili odabir s više od 5000 dostupnih otisaka kojima možemo ukrasiti svoje tijelo.

Sve što trebate je upariti uređaj s aplikacijom Prinker, koja će nam omogućiti pristup čitavom dizajnu, od zabavnih likova iz crtanih filmova, općenitijih simbola, pa sve do vlastitih crteža.

Zatim, nakon što se odabere dizajn, nanese se malo temeljnog premaza na kožu prije nego što se uređaj prisloni na područje koje želimo ukrasiti vlastitim umjetničkim djelom.

Iako je samo privremena, očito pozitivna stvar svega toga je što je potpuno bezbolna i bez igala, te koristi kozmetičku tintu u skladu s FDA koja je vodootporna i sigurna za sve uzraste, uključujući djecu.

Ukoliko ste i dalje neodlučni oko dizajna kojim biste ukrasili određeni dio svog tijela, preporučujemo da si nabavite ovu super stvarčicu na LINKU, koja će omogućiti da na tjednoj bazi mijenjate svoje tetovaže.