FOTO by IMDb

Film

“Princess Switch 3” – dolazi posljednji nastavak popularne trilogije

Mia Vodopija 11. listopada 2021.

Jedan on najiščekivanijih Netflixovih blagdanskih filmova

Princess Switch je prilično uspješna franšiza s nevjerojatnom poviješću iza sebe. Postigla je dosta uspjeha u posljednje 3 godine zato što je prilično zabavna. Princess Switch bio je premijerno prikazan na Netflixu 2018. godine, a potom je 2020. godine stigao nastavak, Princess Switch: Switched Again.

S obzirom na uspješnost projekta, Netflix se vratio s trećim dijelom trilogije, Princess Switch 3, u kojem će se Vanessa Hudgens ponovno vratiti u svoje uloge. U posljednjem nastavku franšize, Vanessa Hudgens igrat će tri lika, a to su princeza Stacy De Novo, kraljica Margaret Delacourt i sestrična Fiona.

IMDb

U svojoj izjavu rekla je: “Bit ću tri lika, što je po meni više nego dovoljno. Radili smo na scenariju, nastavljajući dizati franšizu jer je uvijek zabavno raditi nastavke. Bit će tu sjajnih “spojeva”. Zaista sam uzbuđena.

S obzirom na sve ovo, čini se da će Princess Switch 3 biti nadasve zanimljiv film kojem se jako veselimo. Činjenica da će Vanessa Hudgens glumiti čak tri uloge jako je zahtjevno, ali vjerujemo da će se sav trud isplatiti.

IMDb

Princess Switch 3 nastavit će točno tamo gdje je drugi film stao i dat će nam perspektivu o posljedicama cijele drame koja je nastala u drugom filmu nakon Fionina miješanja u stvari.

U sinopsisu filma stoji: Kad se ukrade neprocjenjiva relikvija, kraljica Margaret i princeza Stacy zamole pomoć Margaretine rođakinje Fione da zajedno s muškarcem iz svoje prošlosti, pronađe traženu relikviju. Romantične situacije su zagarantirane!

IMDb

Šuška se da će Netflix objaviti Princess Switch 3 u studenom 2021. pa se zasad držimo tog vremenskog okvira. No, film bi mogao izaći ranije ili kasnije nego što se očekivalo, pa pripazite na najnovije Netflixove objave.