FOTO by Instagram

Poznati

Princ Harry i Meghan Markle već su počeli planirati proslavu 1. rođendana svog sina Archieja!

Viktoria Šafranić 30. ožujka 2020.

Mališan će navodno imati dvije zabave...

Ne znamo kako vi provodite ovo vrijeme u izolaciji za kojeg nam se ponekad čini da ga imamo napretek, no saznali smo kako ga krati najpopularniji par na svijetu.

Čini se da su Meghan i Harry iskoristili ovaj višak slobodnog vremena kako bi pomno isplanirali rođendansku zabavu svog sina Archieja.

Archie će 06. svibnja napuniti godinu dana, a iako je njegov rođendan udaljen više od mjesec dana, zvuči kao da Meghan i Harry već točno znaju kako ga žele proslaviti. Izvor blizak njima otkrio je za ‘Weekly’ da kraljevski par planira proslaviti dva rođendana: jedan s kraljevskom obitelji u Velikoj Britaniji, a drugi s obitelji i prijateljima u Sjevernoj Americi.

View this post on Instagram

Family!❤️🙌🏻

A post shared by Archie Harrison Mountbatten W. (@prince_archie_of_sussex) on

Meghan i Harry navodno ovog ljeta planiraju posjetiti kraljicu u dvorcu Balmoral te upravo tamo organizirati jednu od Archiejevih zabava. Izvor dodaje da će „slaviti na škotskom imanju kraljice Elizabete II… i razgovarali su s kraljicom o pikniku na terenu“. Kraljica je vjerojatno “vrlo uzbuđena” što su to mjesto odabrali za proslavu 1. rođendan i sretna je što će vidjeti svog praunuka.

Archie je već veliki ljubitelj prirode, tako da piknik na otvorenom zvuči kao idila za njega. Izvor dodaje, “Archie voli biti vani … Toliko je uzbuđen čim ugleda stabla. Baš poput sve djece koja tek prohodaju, voli istraživati i nesumnjivo bezbroj puta završi u blatu”.

https://www.instagram.com/p/BxUXEvOAMhz/

Što se tiče druge zabave, Meghan i Harry navodno će učiniti nešto s Meghaninom mamom Dorijom Ragland i dobrim prijateljima Jessicom Mulroney i Abigail Spencer.

Moramo priznati da smo i mi pomalo uzbuđeni vidjeti fotografije ‘velikog dana’ za koje ne sumnjamo da će biti jednako glamurozne kao i one s njegovog krštenja!