FOTO by Primark / Prada

Moda

Primark vs Prada: Jedna torba po cijeni od 63,00 kune, a druga za 4,777,00 kuna!

admin 15. rujna 2020.

Dok jedna košta kao prosječna plaća, drugu kupujemo "za kikiriki"!

Primark je na svojim policama predstavio novu dizajnersku repliku torbe Prada, i sudeći prema odazivu i reakcijama ove jeseni bi svaka deseta žena mogla nositi istu torbicu.

10 tenisica koje ćemo i ove jeseni nositi uz lepršave haljine i suknje

Preko 30,000 komentara obasulo je Instagram objavu u kojoj se Primark pohvalio svojom replikom i ako možemo zaključiti, za svoju cijenu izgleda odlično.

Replicirana torba je Pradin model iz 2005. godine koji je dobio svoju 2020 ediciju, a dolazi po paprenoj cijeni od oko 4,777,00 kuna.

Iako vizualna usporedba ne odaje dojam da je toliki jaz između cijena, kvaliteta materijala je ta koja čini razliku. No ako tražite torbicu za jednu sezonu ova replika dat će vam maksimalno zadovoljstvo za uloženi novac.

Noseći ju na ramenu ili oko tijela ova torbica svojom bojom i detaljima u potpunosti odgovara nadolazećem godišnjem dobu. Nježna bež boja uklopit će se u većinu jesenskih kombinacija i možete biti sigurni da će biti u mogućnosti popratiti svaki vaš outfit.

S druge strane Pradina torba je provjeren dodatak koji kupimo jednom u životu i čuvamo ga kao “oči u glavi”. Iako je danas teško izdvojiti toliku svotu novaca za jedan modni detalj, ovaj brend ima svoje ciljno tržište kojem uspješno prodaje svoju priču već godinama.

Pradina torba dostupna je putem web trgovine, dok ćete za onu iz Primarka morati protegnuti noge do najbliže poslovnice u Ljubljanu ili Austriju.