FOTO by Primark

Dekor

Primark vam omogućuje da izradite vlastitog orašara! Uključite sve članove obitelji i uživajte!

Daria Lovrić 17. listopada 2022.

Priprema za Božić ponekad je zabavnija od samog Božića!

Još je nekoliko tjedana ostalo do početka blagdanskog razdoblja i vrijeme je za pripreme. One same po sebi znaju biti jako zabavne, posebice kada u njih uključite cijelu obitelj.

Primark set za izradu orašara
Primark set za izradu orašara

Uzbuđenje i iščekivanje svakog dana sve više raste, a mi već razmišljamo u kojem ćemo tonu ove godine ukrasiti naš životni prostor. Uz odabir glavnih nijansi još nam preostaje kupnja kuglica, lampica, te omiljenih božićnih figurica poput sobova, zvijezda, patuljaka, gnomova i orašara.

Stigao je Primark božićni asortiman i izgleda čarobno

Kako bi u vaš dom unijeli pravi blagdanski duh, nema ništa ljepše od onog da sami pokušate izraditi nešto uz pomoć cijele obitelji. U potrazi za kreativnim idejama i načinima na koje ćemo unijeti toplu blagdansku atmosferu i uposliti kreativne ručice, pronašli smo set za izradu orašara u kojem može uživati cijela obitelj.

Primark set za izradu orašara 2
Primark set za izradu orašara

Komplet za oslikavanje orašara iz Primarka dolazi u paketu s četiri osnovne boje – crvenom, plavom, žutom i crnom, drvenim orašarom i kistom. Sadrži sve što vam je potrebno za izradu potpuno personaliziranog orašara koji će ukrasiti vaš dom.

Možete se držati tradicionalne sheme boja ili ga obojati po svom izboru i zasigurno ćete u tome maksimalno uživati. Cijena jednog seta iznosi £4.50 stoga je sada idealno vrijeme da skoknete do najbližeg Primarka i ugrabite nekoliko komada kako bi cijela obitelj uživala u izradi božićnih ukrasa.