FOTO by Primark

Moda

Primark torbe i ruksaci s Mickey Mouseom zbog kojih ćemo se uputiti u Ljubljanu!

Viktoria Šafranić 14. svibnja 2021.

Ako tražite suputnike za godišnji odmor, a pritom mislimo na putni asortiman i popratne modne dodatke poput ruksaka ili crossbody torbice, ne tražite dalje. Ako ste pritom ljubitelj omiljenog mišića i obožavate nositi sve što ima veze s njegovim kultnim crtanim likom, ne tražite dalje. Primark, trgovački lanac koji se nalazi u susjednoj Ljubljani jedna […]

Ako tražite suputnike za godišnji odmor, a pritom mislimo na putni asortiman i popratne modne dodatke poput ruksaka ili crossbody torbice, ne tražite dalje.

Ako ste pritom ljubitelj omiljenog mišića i obožavate nositi sve što ima veze s njegovim kultnim crtanim likom, ne tražite dalje.

Primark, trgovački lanac koji se nalazi u susjednoj Ljubljani jedna je od naših prvih destinacija, kada smo u potrazi za jedinstvenim novitetima po super cijenama.

Slovenija je imala tu čast da se upravo na njihovom teritoriju otvori ovaj modni mogul, do kojeg smo se ranije morali zaputiti u Graz ili London, što je za nas također bila odlična vijest.

Međutim, trenutna situacija s pandemijom pomrsila je naše planove i onemogućila nam bezbrižna putovanja pa tako i odlazak u omiljeni shopping centar.

To ne znači da lagano ne možemo početi slagati svoju wish listu novitetima te, kada se za to ukaže prilika, uputiti se po super stvarčice spremniji no ikad. Ponekad nije loše malo uštedjeti i onda se pošteno počastiti, a modni accessories koji smo upravo pronašli vrijedan je iščekivanja.

Još se malo moramo strpjeti kako bi uz sebe imali ove krasne dodatke, koji su idealni za grad, godišnji odmor, izlet i slično. U crno-bijeloj boji s printom cartoon lika koji je zaludio svijet, i vas će zaludjeti svojim šarmom. Torba za laptop, ruksak, mini torbica za mobitel, ključeve, ruž i novce te putna torba set su koji ne vrijedi propustiti.

Za više informacija o Mickey Mouse detaljima, posjetite Primark službenu stranicu.