FOTO by Primark

Dekor

Primark ornamenti za božićno drvce u Mickey&Minnie Mouse, Harry Potter i Orašar izdanju!

Viktoria Mikulić 09. studenoga 2022.

Ako nas netko zaista zna razveseliti i pobuditi čaroliju u nama, onda je to poznati trgovački lanac…

Iako još nismo zakoračili u blagdansko razdoblje, već je naveliko započelo veselje u našim domovima, toplina u našim srcima i osmijeh na našim licima. Malo pomalo osmišljavamo u kojoj ćemo boji ove godine ukrasiti naš interijer.

Hoće li to biti nešto u tradicionalnom stilu poput zelenih i crvenih kuglica ili ćemo se odvažiti na minimalističku nordic kolekciju u nježnim tonovima, a možda ćemo prednost dati modernim i trendi dekoracijama poput pampas trave, gnomova i Orašara.

Za koju god stil uređenja se opredijelili, jedno je sigurno, nitko zasigurno neće moći odoljeti novim Primark ornamentima koje krase motivi Mickey i Minnie Mousea, poznatog čarobnjaka Harry Pottera, Orašara, božićne lizalice i slično.

Izdvojili smo 13 najposebnijih dekoracija koje će učiniti razliku u jednoj od vaših prostorija.

Neovisno o tome kako ćete ukrasiti svoja četiri zida, sigurni smo da biste mogli pronaći mjesto barem za jednu od ovih ljupkih kuglica koja će biti finalan touch vaše božićne jelke.

Ako kod kuće imate mališane, svakako ih povedite u Ljubljanu na jednodnevni izlet i neka oni odaberu onu najljepšu za vaše drvce.