FOTO by Primark

Moda

Primark Mickey i Minnie ruksaci za veseli dječački look

Krešimir Šustić 08. svibnja 2020.

Najpopularniji miš i mišica ponovno dominiraju modnim svijetom!

Koliko god da se velika većina nas voli dotjerati i zablistati u najboljem izdanju, vjerujemo da ne postoji bolji osjećaj od casual look-a koji ne zahtijeva od nas da budemo tip top sređeni.

Samo se sjetite kako je dobro nakon svečane prigode ili posla skinuti sve sa sebe i uskočiti u comfy krpice u kojima se osjećamo poletno.

£12

Iako u ležerna izdanja ubacimo pokoji accessories kako bi se cjelokupna kombinacija isticala, ključni komadi uvijek su jednostavnog kroja i boja.

Treba znati odabrati pravi statement komad koji će odskakati u outfitu, a da pritom ne izgleda prenapadno.

£12

Zadali smo sebi jedan maleni zadatak i uputili se u potragu sa savršenim modnim dodatkom kojeg ćemo bez problema moći uklopiti u našu svakodnevicu.

Zbog povoljnih cijena i mogućnosti izbora, odlučili smo se za Primark web shop koji je poznat po preslatkim suradnjama, od kojih bi istaknuli onu s kraljem crtanih filmova, Disneyjem.

£10

Tri modela nezaobilaznih ruksaka pravi su dobitak na lutriji, a dodatan plus im je što su ukrašeni omiljenim crtanim junacima, Mickey i Minnie Mouseom.

Klasična bijela, crna i crvena boja najlakše se kombiniraju s ostalim nijansama i pružaju besprijekoran dječački look zbog motiva poput mašne ili likova najpopularnijeg miša i mišice.

Savršeni su za vikend izlete, odlaske na kavu ili šetnje gradom, a svojim ljupkim i šarmantnim izdanjem osvojit će srca najvećih modnih zaljubljenica i tako im se uvući duboko pod kožu.

Nadamo se da ćemo uskoro moći do susjedne Ljubljane kako bi uhvatili svoje primjerke!