Kids

Primark kompletno opremio mališane za prve kišne kapi!

Viktoria Mikulić 16. rujna 2021.

Minnie Mouse je ponovno u glavnoj ulozi na dječjim modnim dodacima...

Kišu volimo samo vikendom, kada se možemo izležavati na udobnom naslonjaču, po mogućnosti gledati Netflix serije ili pak igrati društvenu igru, te ispijati tople napitke pod dekicom.

Slušanje kiše dok lagano kucka po prozoru zaista je umirujući osjećaj i obožavamo te dragocjene trenutke kada smo kod kuće sa svojom obitelji. Naravno, nemamo uvijek tu famoznu priliku jer netko mora i raditi i ići u školu ili na fakultet, stoga nas često kišno vrijeme uhvati nespremne, na sredini ulice ili dok čekamo tramvaj bez kišobrana.

Mi taj hladan tuš još nekako i možemo podnijeti, ali ne želimo da naša dječica pokisnu, što na kraju rezultira kašljem i prehladom.

Jedan trgovački lanac nam je svima drag i bez obzira što ga nema u Hrvatskoj, nije nam problem zaletjeti se do Ljubljane kako bismo nabavili sve potrebno za predstojeću sezonu.

Riječ je o Primarku koji nas je upravo šarmirao novim accessoriesom za djecu te u svoju ponudu uvrstio torbicu, šal, rukavice, čizmice i kapu s motivom najdraže mišice.

Kolekcija dolazi u crnoj boji, no Mickey Mouse je u potpunosti razvedrava svojom crvenom mašnicom, kao i polka dot uzorak koji se nalazi na lakiranim čizmicama i torbi.

Noviteti su idealni za sve one koji žele pripremiti svoje princeze za prve kišne dane. Sve ove modne dodatke bez problema mogu staviti u školsku torbu i izvući prema potrebi.

Cijena čizmica iznosi €18, torbica košta €10, dok set koji obuhvaća šal, rukavice i kapu možete pronaći za €11.