FOTO by Primark

Elegant

Primark ima najslađi božićni asortiman za bebe kojem je teško odoljeti

Krešimir Šustić 20. listopada 2020.

Ove godine stvaramo najljepše foto čestitke

Dok se laganim koracima približavamo najveselijem dobu godine, trgovine već naveliko izlažu božićni asortiman, samo kako bi nam servirali sve te divne stvarčice kojima je uistinu teško odoljeti.

Tako već možemo pronaći klasične džempere s motivima djeda Božićnjaka, Rudolpha i ostalih motiva koji nas vežu za razdoblje prepuno raznih svečanosti.

Osim što ćemo sami sebe počastiti cool komadima, također ćemo i garderobu naših najmlađih članova obitelji obogatiti nekim od preslatkih odjevnih predmeta u kojima će izgledati kao bombončići.

Ukoliko ste fan originalnih božićnih čestitki koje uključuju fotografiranje i slanje poznanicima, posebno će vam se svidjeti nova dječja kolekcija iz Primarka, koja sadrži mnoštvo zanimljivih primjeraka odjeće.

Bez obzira na to je li riječ o prvom Božiću djeteta ili ga samo pokušavate učiniti još boljim od prošlog, asortiman za bebe sadrži udobnu odjeću u kojoj će šarmirati cijelu obitelj za vrijeme obiteljskog druženja.

Za najmlađe mališane, vesela paleta božićne odjeće sadrži jednostavne i komforne komade, pružajući im razigrane trenutke u najsretnijem dobu godine.

Novorođenčad može zablistati u neodoljivim onesie-ima, te pokazati tko je ljupki sob u obitelji ili Djed Božićnjak bez brade.

Koji god artikl vam zapeo za oko, vjerujemo kako ćete baš s njime učiniti ovo blagdansko vrijeme sebi i najbližima nezaboravnim i zabilježiti najluđim fotkama.