FOTO by Primark

Dekor

Primark ima najšarmantnije snježne kugle!

Viktoria Mikulić 07. studenoga 2023.

Harry Potter, Mickey Mouse i Baby Yoda samo su neki od likova koji se nalaze unutar istih…

Snježna kugla nepogrešiv je poklon za Božić i must-have u svakom danu tijekom čarobnog razdoblja. U potrazi za preslatkim kuglama koje će nam izmamiti osmijeh čim ih vidimo te nas u potpunosti raznježiti nakon što ih protresemo, zavirili smo u web trgovinu trgovačkog lanca Primarka i pronašli 5 favorita za blagdanski period.

Za početak, tu je Baby Yoda koji je došao uživati ​​u bijelom Božiću uz ovu snježnu kuglu. Mali kipić stoji u globusu i čeka da ga protresete i pustite da ga preplavi snijeg. Ova kugla umotana u preslatki crveno-zeleni poklon, idealna je za policu ili za prozorsku dasku.

Za Božić u Hogwartsu kažu da je najčarobnije doba godine, a djelić te ljepote možete zadržati u svom domu uz ovu snježnu kuglu. Prozirna lopta nalazi se u plavom poklonu s poznatim logotipom. Unutra se nalazi grb Hogwartsa. Samo protresite ovaj ukras i gledajte kako zlatne zvijezde padaju poput snijega u očaravajućem prikazu. Ovo je savršen božićni ukras za vašeg obožavatelja Harryja Pottera™, idealan za policu ili prozorsku dasku.

Donesite kući radost praznika s ovom ljupkom snježnom kuglom. Njegovo središte drži izložak s obitelji pingvina završen u ledeno bijeloj boji s finim srebrnim detaljima, dok ponosno stoji na teksturiranom postolju. Jednostavno ga protresite i gledajte kako magija oživljava pred vašim očima! Stavite ga na policu kamina, na prozor ili gdje god želite, da doprinese zimskim atmosferama u vašem domu.

Bez obzira jeste li i sami obožavatelj Disneyja i želite proslaviti godišnjicu ili imate malog ljubitelja Disneyja u svom životu, ova snježna kugla mogla bi biti savršen dodatak za ukrašavanje površina s malo dodatne čarolije!

Izrađen s podlogom u srebrnoj boji i staklenom kuglom koja sadrži figuricu Mickeya Mousea kao i pločicu Disney 100, ovaj komad kada se protrese ili prevrne, stvara svjetlucavi vrtlog za uživanje.

Pokloniti Disneyjevu čaroliju (ili počastiti sebe) ne može biti ljepše od ove jedinstvene snježne kugle i kladimo se da je savršen dodatak vašem svečanom stajlingu!

Ovaj se ukras može pohvaliti dizajnom kutije zamotane s poklonom s velikom mašnom i Rapunzel, Tianom, Pepeljugom, Jasminom i Ariel na vanjskoj strani kutije, dok unutar snježne kugle, među svjetlucavim i drugim darovima, možete pronaći Ariel, Moanu i Rapunzel.