FOTO by Primark Home

Dekor

Primark Home kutak upotpunjen novom Bambi kolekcijom!

Viktoria Mikulić 12. rujna 2022.

Uz Bambija, lakše je zaspati i probuditi se…

Već smo toliko puta pisali o Bambiju da vam zaista više ne moramo objašnjavati o kakvoj nježnoj životinji je riječ. Bambi je jedan od najomiljenijih cartoon likova i jednako ga vole djeca i odrasli.

Čak i onima kojima je bilo mrsko čitati lektiru, Bambija su odmah prigrlili. Mnogi poznati brendovi ovog Disney junaka uvrštavaju u svoje nove kolekcije ne bi li time privukli mase diljem svijeta.

Primark Home Bambi kolekcija
£14.00

Primark home kolekcija za sve istinske obožavateljice Bambija!

Trgovački lanac Primark nezaobilazna je adresa kada smo u potrazi za pristupačnim, a trendi odjevnim predmetima, modnim dodacima i stvarima za kuću.

Iako ga nažalost nemamo u Hrvatskoj, nije nam problem otići do obližnje Ljubljane te odmah spojiti izlet i shopping.

Primark Home Bambi kolekcija
£19.00

Upravo je Primark u svoju home kolekciju uvrstio mnoštvo Bambi novitetima. Ako ste u potrazi za šarmantnom posteljinom ili kuhinjskim potrepštinama, Primark ima sve što vam treba…

Primark Home Bambi kolekcija
£12.00

Bambi noviteti koji pršte od slatkoće!

Od mekanih prekrivača do fluffy papuča, od cozy posteljina do neodoljive bočice za vodu i seta za jelo, sigurni smo da nitko neće ostati ravnodušan na ove zanosne potrepštine.

Primark Home Bambi kolekcija
£6.00

Štogod odabrali, vaši će ukućani htjeti dio kolača, stoga ih svakako prije pitajte žele li i oni nešto iz Primarka te im dajte do znanja da ne mislite dijeliti ove božanstvene stvarčice.