FOTO by Primark

Moda

Primark Disney ljetne pidžame za najveće spavalice među nama

Krešimir Šustić 01. srpnja 2020.

Mickey, Minnie i ostala vesela ekipa saveznici su za dobar san!

Vrućine koje nas znaju ometati tijekom dana, navečer se ipak malo snize, što nam omogućava da preživimo noć bez da se cijelo vrijeme vrtimo po krevetu i pritom znojimo.

To je definitivno još jedan od brojnih razloga zašto za godišnji odmor biramo destinacije uz more, čija nam klima omogućuje ugodno spavanje, pa čak i pokrivanje posteljinom koja je smještena negdje duboko u ormaru sve do jeseni.

Odlazak na ljetovanje od nas priželjkuje kupovinu novih stvarčica u kojima ćemo osvajati gradove uz obalu, no već kada trošimo na sve, pažnju valja obratiti i na pidžame.

Kako bi naše bake bile mirne i sigurne u to da nas propuh neće oštetiti, pronašli smo tri preslatka modela u Primarku uz koje će svaki san biti lakši i zabavniji.

Dolaze nam s motivima popularnih likova iz Disney tvornice s kojom ovaj brend ima dugogodišnju i uspješnu suradnju, te mnoštvo neodoljivih proizvoda koji oduševljavaju zaljubljenike u popularnu trgovinu.

Jedna se sastoji od kratkih hlačica i majice, a druge dvije su spavaćice/majice koje su uistinu posebne zbog veselog i razigranog izdanja.

Ukoliko ste pronašli svog favorita, skoknite u obližnju poslovnicu i počastite sebe s nečime što će vam pružiti još bolje i udobnije snove.