Moda

Primark – čekamo te! Za manje od dva mjeseca ovaj modni gigant otvara svoja vrata u Ljubljani!

Antonija Andabak 27. travnja 2019.

Više nećete morati u Graz da obnovite garderobu...saznajte kada Primark dolazi u susjednu Sloveniju!

Iz City Parka su nas obradovale vijesti da se naš omiljeni Primark u Ljubljani otvara 13.lipnja u 10 sati! Ova potvrda izmamila je osmijeh na lice i uzbuđenje svih generacija, te smo sigurni da će Primark biti jedno multikulturalno sjedište ljubitelja mode i dodataka za uređenje doma.

Po odjeću koja dizajnom slijedi najveće modne trendove, više nećete morati “potezati” u Graz, iako ni to nekima nije predstavljao problem, onima iz glavnog grada Lijepe Naše trebat će nešto više od sat vremena da uđu u carstvo boja, uzoraka, zanimljivog dizajna i to po super povoljnim cijenama.

https://www.instagram.com/p/BwNOCpYFCpi/

Iz City Parka nismo dobili odgovor hoće li otvorenje dućana ponuditi simboličan popust s obzirom na prirodu događaja, ali neka vas to ne brine, cijene su i više nego prihvatljive za svačiji džep.

Osim navedenog, imat ćete priliku ugodno šetati kroz prostran dućan koji će biti opskrbljen besplatnim WiFi-jem te kutkom za opuštanje za kupce jer svi znamo kako shopping može iscrpiti!

Primark broji više od 350 dućana u Americi i Europi, a iako se sada i službeno otvara u predivnoj Ljubljani, svi držimo palčeve da (ako ništa drugo) krenu glasine o otvaranju dućana u Hrvatskoj!

Do tada…strpljivo čekamo odlazak u Ljubljanu!