FOTO by PR

Dom

PRIMA grupa prezentirala nova kreativna rješenja na prestižnom međunarodnom sajmu u Njemačkoj!

PR 23. rujna 2020.

Novitet u blagovaonskom namještaju je upotreba džepićaste jezgre u sjedištima klupa i stolica

Tim PRIMA dizajnera predstavio je najnoviju kolekciju na prestižnom međunarodnom sajmu M.O.W. u njemačkom Bad Salzuflenu. Više od 330 izlagača i ove godine je prezentiralo najnovije trendove i inovacije u industriji namještaja.

Ovogodišnja kolekcija namještaja predstavljena na sajmu M.O.W. osmišljena je i dizajnirana s naglaskom na udobnost boravka u domu.

Zaobljeno oblikovanje dodatno je naglašeno upotrebom kvalitetnih ispuna ojastučenja i odabirom izuzetno ugodnih tkanina mekih na dodir.

Izložili smo najnovije kolekcije box – spring kreveta i blagovaonskih setova te udobnih garnitura za dnevne sobe, rekao je  dizajner Luka Dundović opisujući novu kolekciju.

PRIMA grupa već je dugi niz godina prisutna na sajmovima namještaja diljem EU kao predstavnik hrvatskog dizajna i proizvodnje.

Sav namještaj osmišljen je u Odjelu razvoja proizvoda koji je, uz vlastitu proizvodnju, omogućio brzu reakciju na sve potrebe tržišta i uvođenje novih kreativnih rješenja.

Dugogodišnja prisutnost PRIMA grupe na zahtjevnom europskom tržištu dovela je do prepoznatljivosti proizvoda vrhunske kvalitete i modernog dizajna što je rezultiralo daljnjim širenjem izvoznog tržišta.

Novitet u blagovaonskom namještaju je upotreba džepićaste jezgre u sjedištima klupa i stolica, što je do nedavno bilo rezervirano samo za krevete i udobne garniture dnevnih soba.

Preslikali smo ideju ugodnog boravka u blagovaonske setove, zbog čega je vidljiv pomak i u oblikovanju stolica – šira sjedišta, džepićasta jezgra u sjedištu i odabir materijala, pojasnio je Dundović.