FOTO by Tally Weijl

Moda

Prilika! 12 Tally Weijl bluza po sniženim cijenama do 50%!

Antonija Andabak 16. studenoga 2020.

Cijene bluzica kreću se od samo 70 kn! Volimo takve popuste!

Sniženja su nerijetko prilike da obogatimo naš modni ormar kada smatramo da za cijenu jednog komada komotno možemo “upecati” dva koja su nam zapela za oko. Tu mnoge shoppingholičarke ne staju već se “ponove” od glave do pete što apsolutno podržavamo jer su sezonska sniženja upravo za to stvorena!

Osim što podržavamo povoljno obnavljanje garderobe, jednako tako podržavamo i online kupovinu koja je u ovo vrijeme najsigurniji način za “peglanje kartice”.

Na web shopu high street urbanog brenda Tally Weijl pronašli smo idealno mjesto gdje ćete umanjiti stanje na računu i to super izborom bluza, a mi smo izdvojili nekolicinu, točnije njih dvanaest po super sniženim cijenama!

Bluzice koje su nam zapele za oko veoma su nosive kroz gotovo sva godišnja doba, ovisno o tome s čime ćete ih kombinirati, kakav accessoriese upotrijebiti i naravno, hoćete li birati cipele/čizme na petu za sexy look ili nešto praktičnije uz tenisice bez kojih ne možete zamisliti izlazak iz kuće!

Ponuda Tally Weijl bluza lijep je način kako se uvijek i za svaku prigodu pojaviti sređen i sa stilom, a osobito oduševljavaju bluze različitih krojeva i dodataka poput volana, voluminoznih rukava, crop bluza i uzoraka poput floral, izvezenih i prozirnih detalja.

Unutar galerije pronađite svoj omiljeni komad!

Cijene su doista ugodno iznenađenje pa tako možete novi it komad dobiti od 70 kuna, a popusti se kreću od maksimalnih 50% do 20%. Imajte na umu da se popust obračunava pri checkout-u, odnosno kada stavite proizvode u košaricu gdje se automatski kreira nova, snižena cijena.

Ova se ponuda doista ne propušta! Više proizvoda pronađite na službenoj Tally Weijl stranici.