FOTO by nextdirect.com/hr

Dekor

Prije božićnog stiže nam najslađi Halloween patuljak!

Viktoria Mikulić 24. rujna 2021.

Možete li zamisliti da umjesto rekvizita poput vještica i pauka, ovaj Halloween party opremite mekanim patuljcima?

Božićni patuljci posljednjih su godina preplavili police trgovačkih lanaca.  Njihovom preslatkom izgledu malo tko je mogao odoljeti.

Kultni visoki šeširić koji prekriva oči, prepoznatljiva bijela brada i tanke nožice odjevene u tople mekane papuče samo su neki od njihovih aduta zbog kojih ih momentalno poželimo u svom domu. Također, njihova cijena je veoma pristupačna pa smo tako prošle godine pronašli mnoštvo šarmantnih primjeraka u Jysku i Emmezeti koji željno iščekuju povratak na naše police.

Uz ostale rekvizite kojima opremimo naš interijer u blagdansko vrijeme, patuljci su onaj finalan touch koji u prostor unose pozitivu. Možemo ih postaviti na kamin, komodu, prozor ili bilo koji drugi vidljiv element kako bi nam uvijek bili na oku.

Iako smo navikli kupovati ih tek u studenom ili prosincu, novitet koji smo pronašli na Nextu dao nam je povoda da patuljci zasjaju u našem domu sredinom jeseni, točnije 31.10., ako ne i ranije. Ovaj medenjak kojeg smo upravo pronašli ne dolazi u adventskom raspoloženju, već svojim dizajnom asocira na nešto ranije – Noć vještica. Narančasti šeširić s motivom paučine u kombinaciji s ostalim outfitom u sivoj, bijeloj i crnoj boji čini ga must-have dekorativnom stvarčicom za Halloween.

Tko kaže da Halloween party mora biti ukrašen duhovima, paucima, bundevama. Sada možete napraviti najslađi tematski party s patuljcima koje ćete poslagati posvuda. Vašim uzvanicima ovakav će dekor biti pravo osvježenje, osim ako nisu totalno ludi za ‘zastrašujućim’ grimasama.

Ako i vi želite svoj dom upotpuniti Halloween patuljkom, predlažemo da to učinite već ovih dana. Njegova cijena iznosi 107,00 kuna, a pronaći ga možete na LINKU.