FOTO by Hengshui Wildlife Park/Douyin

Zabava

Prijateljstvo baby majmuna i mladunca tigra koje je osvojilo viralni svijet

Krešimir Šustić 27. studenoga 2020.

Preslatke životinjice su nam pokazale kako uistinu ne postoje granice

Prijateljstvo je jedan od bitnijih segmenata života bez kojeg bi nam bilo nezamislivo živjeti jer ipak je lakše kada pored sebe imamo nekoga kome možemo povjeriti i najveće tajne.

Osobe koje želimo u svom životu pažljivo biramo jer nazivaju malo tko je danas zaista pravi prijatelj, a neki od nas imaju sreće da ih isti prate još od malih nogu, vrtićkog ili školskog doba.

Često se pitamo funkcionira li isto tako i životinjski svijet, te stvaraju li i predstavnici različitih vrsta krug najbližih za koji bi dali sve na svijetu.

U potrazi za odgovorima, naletjeli smo na jednu predivnu priču koja je nedavno postala viralni hit i raznježila milijune diljem kugle zemaljske.

Prijateljstvo bebe majmuna i tigra postala je tema o kojoj se priča nakon što je objavljen video njihove zajedničke igre u zoološkom vrtu u Kini.

Park divlje prirode Hengshui, čiji su stanovnici ova dva mladunca, podijelio je video snimku koja nam u ovoj turbulentnoj 2020. godini donosi veliku dozu pozitive.

Video prikazuje četveromjesečnog majmuna zvanog Ban Jin, prilijepljenog za leđa tromjesečne bebe tigra zvane September, kako zajedno istražuju okolinu u kojoj se nalaze.

Zaposlenici kažu kako vole provoditi vrijeme zajedno igrajući se i njuškajući po vrtu, te da su stvorili neraskidivu vezu jer su rođeni skoro u isto vrijeme.

Ovime slobodno možemo zaključiti kako prijateljstvo uistinu ne poznaje nikakve granice.