FOTO by Adidas

Moda

Priča Mickeyjevog odlaska na mjesec, oslikana na novim adidas tenisicama

Krešimir Šustić 23. studenoga 2020.

Ovog puta, popularan mišić se našao u ulozi ludog znanstvenika

Suradnje s Mandalorianom i Pokemonima samo su neke od onih u kojima adidas odaje počast omiljenim likovima s malih ekrana putem kreativnih dizajna obuće.

Kroz partnerstvo s Kasingom Lungom, prvim kineskim pobjednikom na Europskom natječaju za slikovnice, brand Three-Stripe objavljuje Nizza Hi RF pokriven doodle logotipom, dodajući Mickey Mousea na svoj repertoar.

U svom umjetničkom stilu s grafitima, Lung pokriva siluetu tenisica šarenim znanstveno-fantastičnim ilustracijama koje prikazuju kako je popularan miš matematički isplanirao svoj odlazak na Mjesec.

Obojene munje, zvijezde, razne planete i laboratorijski ogrtač Mickey Mousea donose priču o avanturi u kojoj znanstveni eksperiment odvodi slavnog lika u svemir.

Iako nacrtani miš podsjeća na originalni Disneyev lik, za njega postoji tračak nestašluka koji otkriva njegov razvoj u ludog znanstvenika, a to je osmijeh s devet zuba.

Rukom napisane jednadžbe u crvenoj boji na gumenom potplatu možda i vama pomognu da otputujete izvan naše planete, te se maljo bolje upoznate s velikom tajnom koju krije crni neistraženi prostor.

Odlične su za casual kombinacije s omiljenim parom traperica, suknjama i haljinama uz koje će definitivno doći do izražaja i unijeti dozu veselja.

Mogul sportske opreme i ovog puta nas je totalno osvojio šarmantnim modelom tenisica, te se nadamo kako ćemo ih ubrzo ugledati u izlozima trgovina diljem Hrvatske.