FOTO by IMDb

Film

Pretty Little Liars: Original Sin – novo poglavlje omiljene dramatične serije

Daria Lovrić 17. lipnja 2022.

„Two can keep a secret, if one of them is dead...”

Ako ste pogledali sve epizode omiljenih serija i s nestrpljenjem očekujete jesen i dolazak novih epizoda, moramo vas obavijestiti da imamo pravu poslasticu za lagane ljetne večeri. Najgledanija tinejdžerska serija Pretty Little Liars dobila je novo poglavlje, a mi smo jedva dočekali nove epizode pune napetosti i drame.

Pretty Little Liars: Original Sin nadolazeći je spinoff serije Pretty Little Liars koja se temelji na popularnoj seriji romana Sare Shepard. Ovo je treće poglavlje originalne serije, a dosad smo imali prilike gledati Pretty Little Liars: The Perfectionists i Ravenswood.

Pretty Little Liars: Original Sin 1
Pretty Little Liars: Original Sin

S veseljem vas možemo obavijestiti da ćemo uskoro svi moći uživati u novim zapletima – produkcija serije započela je u kolovozu 2021., a završila je u travnju 2022.

Izlazak serije Pretty Little Liars: Original Sin na HBO Max zakazan je za 28. srpnja 2022.

Pretty Little Liars: Original Sin  2
Pretty Little Liars: Original Sin

Prema Deadline, u ovom seriju gledat ćemo potpuno nove likove, doduše s vrlo sličnom napetom radnjom. Radnja započinje prije dvadeset godina kada je niz tragičnih događaja zamalo je raskomadao gradić Millwood. Sada, u današnje vrijeme, nova skupina djevojaka prisiljena je platiti grijehe svojih roditelja. U mračnoj drami, novu generaciju slatkih malih lažljivica maltretira nepoznati napadač „A“.

Koga ćemo gledati u glavnim ulogama malih lažljivica u spinoffu Pretty Little Liars: Original Sin?

HBO Max objavio je fotografije nove generacije „lažljivica“ – na slici vidimo pet novih tinejdžerica: Imogen (Bailee Madison), Tabby (Chandler Kinney), Minnie (Malia Pyles), Faran (Zaria) i Nou, a po slici možemo primijetiti da je Imogen trudna.

Pretty Little Liars: Original Sin 3
Pretty Little Liars: Original Sin

Hoćemo li imati prilike vidjeti glumce iz prvog serijala Pretty Little Liars?

Lucy Hale, odnosno Aria podijelila je svoja razmišljanja o ponovnom pokretanju serije tijekom intervjua za ET. “Uzbuđena sam zbog nove grupe djevojaka. Stvarno jesam. Mislim da ljudi žele da budem uzrujana ,ali sam oduševljena. Želim gledati seriju!“.

Shay Mitchell, poznatija kao Emily, za intervju za E! News’ Daily Pop, na upit o sudjelovanju u novom poglavlju PLL rekla je: „Nikad ne reci nikad. PLL bio je nezaboravan trenutak u našim životima, vrlo sam uzbuđena i jedva čekam vidjeti što će se dogoditi“.

Jedva čekamo nove epizode uzbudljive horor-serije. U nastavku pogledajte službeni teaser kojeg prati izvorna melodija serije Pretty Little Liars – „Secret“, grupe The Pierces.