FOTO by Amazon

Dom

Preslatko sito za čaj u obliku tulipana

admin 25. siječnja 2023.

Neka ispijanje čaja poprimi dozu romantike

Zimsko razdoblje u kojem se nalazimo savršeno je za usidriti se u kutnu garnituru i tako instalirani uživati u šalici omiljenog toplog napitka.

Šalica toplog čaja okrijepit će i zagrijati vaše tijelo, a od sada vaš ritual ispijanja možete oplemeniti i jednim preslatkim dodatkom.

Sito za čaj u obliku tulipana
Foto: Amazon

Ako niste jedan od onih koji prakticiraju filter vrećice već konzumirate čaj u rinfuzi onda smo pronašli sito za čaj u koje ćete se zaljubiti. Riječ je o infuzeru za čaj u obliku tulipana u kojem će vaš topli napitak izgledati kao dekoracija prostora u kojem boravite.

Sito za čaj u obliku tulipana
Foto: Amazon

Dolaze u dvije boje, žutoj i crvenoj, ali s obzirom na to da ulazimo u najromantičniji mjesec u godini, možda je onaj u crvenoj boji idealan poklon za vašu simpatiju koja uživa u ispijanju čaja.

Sito za čaj u obliku tulipana
Foto: Amazon

Ovaj silikonski dodatak za sve ljubitelje čaja napravljen je od materijala koji ne sadrže BPA, a bez problema ga možete prati u perilici.

Dolazi u slatkom pakiranju kao cvijet u tegli pa dok čekamo proljeće i početak cvjetanja tulipana možda je ovaj gadget nešto uz što ćemo lakše prebroditi hladne zimske dane.

Sito za čaj u obliku tulipana
Foto: Amazon

Pronašli smo ga unutar Amazon web trgovine po cijeni od 16.95$.