FOTO by Next

Dom

Preslatko posuđe u obliku bundeve donosi pravi jesenski ugođaj u naše kuhinje

Krešimir Šustić 02. rujna 2020.

Multifunkcionalne dekoracije za toplinu u našem domu

S obzirom na to da nam jesen stiže u grad, ulice će uskoro biti ispunjene predivnim lišćem u žutim, narančastim, crvenim i smeđim nijansama, tipičnim za kišovito godišnje doba.

Poznato je da spomenuti tonovi nadahnjuju mnoge umjetnike, ali i nas same, stoga se velika većina nas baca u dodavanje novih dekorativnih predmeta, kako bi u vlastitom domu stvorili pravi jesenski ugođaj.

103,00 kn

Inspiraciju pronalazimo u prirodi, a novo ruho u naša četiri zida donosimo klasičnim plodovima poput kestena, jabuka i kraljice u neodoljivoj narančastoj boji, bundeve.

Osim što izgleda atraktivno i podiže svaku prostoriju u koju je smjestimo, izrazito je zdrava i hranjiva za naš organizam, te nas ne čudi da je upravo ona zaštitnica dijela godine u koji ulazimo laganim koracima.

147,00 kn

Kako bi vam pomogli da vaša oaza mira i opuštanja zablista u punom sjaju i poprimi duh jeseni, pronašli smo kuhinjsko posuđe koje će unijeti pravi jesenski ugođaj.

73,00 kn

Malena narančasta posudica, poslužit će kao odlično rješenje za umak i slično, dok će veći primjerak u bijeloj boji biti idealan za kekse ili alternativa za jušnik.

Tu su i dvije mini posudice u koje se bez problema mogu smjestiti sol, papar ili neki drugi začini, a izgledat će preslatko kao dekoracije na kuhinjskim policama ili elementima.

Ukoliko planirate pozvati prijatelje kod sebe ili proslaviti nešto, onda je ovo idealna prilika da svoj stol obogatite neodoljivim predmetima koji su dodatan razlog zbog kojeg volimo jesensko doba.