Dekor

Preslatki taburei za 105,00 kn koji se uklapaju u svaki kutak doma

Krešimir Šustić 18. veljače 2020.

Neodoljivi modeli nikoga ne ostavljaju ravnodušnim Svi znamo da interijer u kojem boravimo trebamo prilagoditi sebi i svojim potrebama. Maleni detalji upravo su ključne stvari koje obogaćuju prostorije i daju im određenu dozu šarma. Njemački brend Tedi ima bogat asortiman proizvoda namijenjenih za različite prigode, zabavu i dom. Povoljne cijene čine ga dostupnim svima, a […]

Neodoljivi modeli nikoga ne ostavljaju ravnodušnim

Svi znamo da interijer u kojem boravimo trebamo prilagoditi sebi i svojim potrebama. Maleni detalji upravo su ključne stvari koje obogaćuju prostorije i daju im određenu dozu šarma.

Njemački brend Tedi ima bogat asortiman proizvoda namijenjenih za različite prigode, zabavu i dom. Povoljne cijene čine ga dostupnim svima, a možete ga pronaći na 7 gradskih lokacija. Za oko su nam zapeli taburei koji su zadnjih godina neizbježni komadi u prostorijama.

105,00kn
105,00kn

Ovi funkcionalni i praktični stolci pravo su osvježenje i došlo je do te faze da su pretvoreni gotovo u skulpture.

H&M Home predstavio novu kolekciju jastučića kojom dominiraju oni zelene boje!

Male dimenzije i razne boje čine ih remek djelima koje ćete poželjeti u svom domu. Zbog svoje neutralnosti koje donose drvene nožice savršeno će se uklopiti u bilo koji kutak vašeg doma.

Možete ih nabaviti po odličnoj cijeni od 105,00 kn na LINKU.