FOTO by Instagram @vidaverdegye / @livingbunch_hire / @perthsucculentbowls

Dekor

Preslatki sukulenti preuzimaju ulogu božićnih drvca i obaraju s nogu

Krešimir Šustić 26. studenoga 2020.

Svaki kutak u našim domovima će zablistati u blagdanskom ruhu

Još nas samo nekoliko dana dijeli do svečanog paljenja lampica diljem svjetskih metropola, koje će označiti početak najljepšeg doba godine, adventa.

Nakon što će gradske ulice, trgovi i parkovi zablistati u čarobnom i šarenom izdanju, većina nas će krenuti s dekoriranjem životnih prostora, kako bi unijeli pravi blagdanski duh.

Srećom, postoje brojne trgovine kućnim potrepštinama i web shopovi koji su u svoje ponude uvrstili razne dekoracije s prigodnim motivima kojima je uistinu teško odoljeti.

Kao glavna zvijezda i centar obiteljskog okupljana ističe se božićno drvce, koje je definitivno jedan od zaštitnih znakova Badnje večeri i samog blagdana.

Tradicija je da svi članovi domaćinstva udruže snage i u kreativnom tonu okite predivnu zimzelenu biljku, čija nas ljepota iz godine u godinu sve više ostavlja bez teksta.

Iako raskošnu jelku ništa ne može zamijeniti, pronašli smo malene sukulente koji su idealni za malene životne prostore koji jednostavno nemaju mjesta za dvometarsko drvce.

Možemo ih ukrasiti na bezbroj različitih načina, a sve što će nam trebati su lampice, kuglice, dekorativni predmeti, dobra volja i doza kreativnosti koju svi skrivamo duboko u sebi.

Zanimljive primjerke koje možete staviti u bilo koji kutak interijera i samim time obogatiti njegov izgled, pronašli smo na web shopu Etsy.