FOTO by H&M

Dekor

Preslatki set šalica u zimskom tonu za ispijanje vruće kave kada se temperature bliže nuli

Daria Lovrić 30. studenoga 2022.

Božićni set iz H&M-a stvoren je za jutarnje cozy trenutke pod dekicom...

Advent je tek započeo i gradovi oblače svoje blagdanske kostime, a mi već pjevamo božićne pjesme i dekoriramo naše domove. Neki će reći da smo možda uranili, međutim vrijeme prije Božića je najuzbudljiviji period u godini i naprosto ga obožavamo.

Gotovo svakodnevno škicamo ponude raznih trgovina, koje su već popunile police asortimanom za Božić, kako bi pronašli najljepše odjevne komade i dekoracije za dom. Baš kao što dolazi do promjena u našoj garderobi, jednako tako uvodimo novitete u božićnom ruhu i u naš dom.

Osim dekica, jastučića i klasičnih božićnih dekoracija poput kuglica i lampica, vrijeme je za set novog posuđa, posebice čaša i šalica, koje će krasiti naš blagdanski stol.

Prve jutarnje kave u prosincu ispijamo iz ljupkih H&M šalica!

Iako vrlo vjerojatno već imate svog favorita i svako jutro ispijate kavu iz iste šalice, nadolazeće razdoblje idealno je vrijeme da oplemenite svoj dom šalicama u božićnom ruhu.

H&M božićni set šalica 1
H&M božićni set šalica

Prethodnih tjedana već smo predstavili nekolicinu setova i modela božićnih šalica, a sada nas je ponovno oduševio set u blagdanskom izdanju s potpisom H&M-a.

Riječ je o setu šalica za espresso u kombinaciji s pripadajućim tanjurićima. Motiv snjegovića, saonica, jelke te životinjica, natjerat će svakog espresso ljubitelja u shopping.

H&M božićni set šalica

Ovim elegantnim setom prevladava klasična „božićna“ crvena boja i u kombinaciji s bijelom i zlatnom čini savršen spoj. Zlatna ručka i obrub daju joj notu elegancije i svečanosti, dok nas preslatki božićni motivi vraćaju u djetinjstvo.

H&M božićni set šalica

Porculanski set u blagdanskom izdanju, osim što je savršen poklon za vas same, idealan je izbor želite li razveseliti zagriženog kavoljupca. Ovaj šarmantni set svakako se isplati nabaviti, a možete ga naručiti preko H&M web trgovine po cijeni od 14,99 €.