FOTO by smokonow.com

Dom

Preslatki mini hladnjak sa “smajlićem” želimo imati u našoj kuhinji!

Antonija Andabak 28. rujna 2020.

Nismo sigurni želimo li unutra prije spremiti kozmetiku, hranu ili cugu!

Želite mini hladnjak koji će vam izmamiti osmijeh na lice svaki put kad ga pogledate? Smoko upravo prodaje midi frižider limitirane edicije koji izgleda apsolutno preslatko u svojoj kremasto-pinkish varijanti.

Mini hladnjak prigodnog imena Pearl ima oslikanog zarumenjenog smajlića na gornjem dijelu hladnjaka, te točkice na donjem dijelu, kao i slamku na vrhu koji služi kao svojevrstan akcent ovoj slatkoći! Kapacitet od deset litara znači da možete hladiti čak dvanaest limenki pića, alkoholnog ili bezalkoholno – izbor je na vama!

Vratimo se na kratko na njegove karakteristike, a to su između ostalog mobilne police koje možete namjestiti kako želite i koliko vam prostora treba, imajući na umu da je to ipak mini hladnjak koji ima ograničen prostor.

Spomenuti prostor idealan je za držanje voćnih ili slatkih jogurta, užine, pića ili kozmetike koja se više neće topiti na visokim temperaturama. Ne samo da ovaj hladnjak ima onu osnovnu funkciju hlađenja, već ima opciju i grijanja, što znači da vaša šalica kave ili popodnevni snack može zadržati toplinu zahvaljujući ovom preslatkom, rekli bismo: kitchen accessoriese-u!

Isti ovaj accessories možete nositi i na put, a mjesta za njega u autu uvijek ima upravo zbog toga što dolazi s AC/DC adapterom koji omogućuje rad hladnjaka i za vrijeme putovanja, čineći ovaj proizvod daleko boljim izborom od prenosivog mini hladnjaka!

Na Smoko web stranici možete napraviti prednarudžbu kako biste svoju pošiljku mogli zaprimiti sredinom listopada ili najkasnije krajem idućeg mjeseca. Možete ga naručiti OVDJE po cijeni od oko 700 kn, a isporuka se viši i u Hrvatsku!