FOTO by Amazon

Dekor

Preslatki Mickey Mouse lusteri podići će svaku prostoriju i unijeti zaigranu notu!

Daria Lovrić 26. svibnja 2023.

4 efektne nijanse možete kombinirati na mnoštvo različitih načina!

Još uvijek nismo upoznali osobu koja nije odrastala uz Disneyjeve junake. Veseli Mickey Mouse još je od malih nogu naš omiljeni lik, a to se nije promijenilo ni u odrasloj dobi. Toga su svjesni i popularni brendovi i svakog dana lansiraju novitete u svijetu mode i interijera i oduševljavaju nas dizajnom u Mickey Mouse izdanju.

Mickey Mouse lusteri
Mickey Mouse lusteri

Ako ste i vi jedan od vječnih obožavatelja veselog mišića, onda će vas oduševiti preslatki lusteri u obliku Mickeya, koje smo pronašli putem Amazona.

Mickey Mouse luster najupečatljiviji je detalj svake prostorije!

Promjenom godišnjeg doba, željni smo promjena. Kako mijenjamo garderobu, tako unosimo novitete u naš interijer i mijenjamo izgled našeg doma. Uz jastučiće, fotelje, cvijeće i posuđe poigrajte se lampama i lusterima i tako oplemenite vaše prostorije.

Mickey Mouse lusteri 2

Pažljivo dizajniran luster u minimalističkom stilu stiže u čak četiri boje – klasičnoj i bezvremenskoj crnoj, profinjenoj sivoj, pastelnoj plavoj i nježnoj ružičastoj – popularnoj blush nijansi.

Mickey Mouse lusteri 3

Šarmantni viseći luster prilagodljive je dužine, a maksimalna duljina kabla iznosi 1,2 metra. Kreativan dizajn u Disney stilu pogodan je za dječje sobe, dnevni boravak, hodnik ili spavaću sobu, ne samo kao alat koji unosi svjetlost u prostor, već kao zanimljiv ukras koji će oduševiti vaše ukućane i goste.

Preferirate li minimalistički stil odaberite jedan primjerak u boji po želji ili više njih i boje prilagodite ostatku interijera. Želite li unijeti razigranu notu u prostor kombinirajte nekoliko komada u različitim bojama i postavite ih na različitu duljinu.

Ako je i vaš očarao ovaj šarmantni primjerak, možete ga naručiti putem Amazona, po cijeni od $49.99, po komadu.