FOTO by Disney

Moda

Preslatki komfy Disney komadi za ležerne izlaske iz kuće

Krešimir Šustić 17. prosinca 2020.

Mini ruksaci i trenirka uz koje ćemo probuditi dijete u sebi

U većini slučajeva, izlasci iz kuće zimi su nam naporni i pokušavamo čim manje boraviti vani kako se ne bi smrzavali prilikom niskih temperatura.

Samim time, sve više vremena provodimo u toplini naših životnih prostora i najviše uživamo ne radeći ništa posebno, točnije odmarajući na trosjedu.

$49.99

Modni svijet i na takve situacije ima odgovore, stoga nam je nesebično servirao stvarčice iz svijeta odjeće, obuće i modnih dodataka koji nam pomažu da se na svakom koraku osjećamo udobno.

Odlasci na posao popraćeni su pletenim haljinama, visokim čizmama, gležnjačama, džemperima i puloverima, a aktivnosti koje možemo obaviti u casual izdanju modelima fluffy trenirki.

$69.99

U potrazi za upečatljivim primjercima, naletjeli smo na ponudu brenda Disney te zapikirali krznenu ljepoticu uz koju se ne bojimo zubate zime i izrazito hladnog vremena.

Sastoji se od gornjeg dijela u crnoj boji, ukrašenog s motivima ruke, noge i tijela popularnog miša Mickeya, kao i od donjeg dijela u krem boji koji dolazi s malenim znakom omiljenog crtanog lika.

$75

S obzirom na to da je svakom outfitu potreban modni dodatak, izabrali smo i dva neodoljiva mini ruksaka koji unose dodatnu dozu šarma u casual lookove.

$75

Praktični model u klasičnoj bijeloj je ispunjen poznatom pozom mišoća, dok je onaj u plavoj boji obogaćen srcima i najslađim parom na svijetu, šarmantnim Mickey i Minnie Mouseom.