FOTO by Next

Dekor

Preslatki gnomovi se vraćaju u naše domove, sada u svjetlećem izdanju!

Daria Lovrić 02. listopada 2023.

Simpatični patuljci sa svjetlećim bradama najslađi su home dekor!

Gnomovi su omiljena dekoracija tijekom cijele godine jer se smatraju simbolom sreće. Vjeruje se da njihova prisutnost u domovima donosi čistoću i prosperitet, a njihov šarmantan izgled i simbolično značenje čine ih nezaobilaznim ukrasom koji unosi radost u naše prostore. Upravo zbog toga postali su neizostavan detalj u našem domu.

Svjetleći gnomovi Next 1
Svjetleći gnomovi Next

Prema legendi, riječ je o starom bradatom čovjeku sa sijedom bradom koji živi ispod zemlje. Gnomovi su likovi iz bajki, a najčešće ih se povezuje s božićnim razdobljem, iako ih viđamo i u uskrsnom, proljetnom i jesenskom izdanju. Simpatična stvorenja, najslađa su dekoracija doma, koja unosi čaroliju i veselje.

Svjetleći gnomovi Next 2

Gnomovi se vratili u grad u festive blagdanskom ruhu!

Nova Next home kolekcija vrvi simpatičnim dekoracijama, a nas su posebno oduševili gnomovi u festive izdanju. Možda je za božićne dekoracije još uvijek prerano, međutim gnomovi sa svjetlećim bradama su savršena uvertira u nadolazeći period.

Svjetleći gnomovi Next 3

Simpatični primjerci dolaze u neutralnim bojama, sivoj i bež i savršeno će se uklopiti u svaki interijer i stil uređenja.

Bilo da već imate nekoliko gnomova kod kuće i želite proširiti svoju kolekciju ili po prvi puta svoj dom planirate njima ukrasiti, ove chic figurice sigurno će vas osvojiti. Možete ih naručiti putem Next web trgovine, po cijeni od £20.