FOTO by Adidas

Moda

Preslatki Gizmo igra glavnu ulogu na novom modelu adidas tenisica

Krešimir Šustić 09. prosinca 2020.

Božićno izdanje ovoga puta dolazi u dlakavom ruhu

U moru predivnih i čarobnih božićnih filmova, često izostavimo onaj jedan koji je malo drugačiji jer mu je radnja kombinacija komedije i horora.

Gremlini su klasik koji je postigao kritički i komercijalni uspjeh, no film je žestoko kritiziran zbog nekih nasilnijih sekvenci koje baš i nisu prigodne za blagdansko vrijeme.

Preslatki kućni ljubimac Gizmo kojeg smo svi htjeli imati u svom kućanstvu, čudno je stvorenje zvano mogwai , koje prilikom spoja s vodom iznjedri zla i destruktivna čudovišta.

Neovisno o tome, zavukao se u naša srca jer je nježno biće kojem je uistinu teško odoljeti, pogotovo kada svojim velikim očima uputi pogled koji obara s nogu.

Kako bi nas podsjetio da spomenuti film postoji, brend adidas je pripremio božićno iznenađenje za sve ljubitelje preslatkog stvorenja.

Mogul sportske opreme je lansirao novi model Stan Smith tenisica odjevenih u umjetno krzno smeđe i krem nijanse, baš poput one koju ima mali Gizmo.

Tu su i oči koje se nalaze na stražnjoj strani upečatljivog modela obuće kao posebni dodatak koji nas je totalno očarao i natjerao da ih želimo još više.

Datum izlaska ovog neobičnog primjerka je zakazan za 19. prosinac, a nadamo se kako ćemo ih ugledati i na policama trgovina u Lijepoj našoj.