FOTO by PR

Elegant

Preslatki FOREO beauty setovi za najljepše blagdane!

PR 13. prosinca 2022.

Razveselite sebe i svoje najbliže neodoljivim poklonima!

Prosinac je vrijeme ljubavi, druženja i darivanja. Povodom nadolazećih blagdana, švedski beauty-tech brend FOREO pripremio je preslatke beauty pakete koji će zasjati ispod božićnog drvca i razveseliti vas i vaše najbliže. U novim Skin Supremes setovima kriju se omiljeni skincare gadgeti uz koje će vaša koža i u najhladnijim danima bude čista, njegovana i sjajna.

Skin Supremes setovi 1
Skin Supremes setovi

Dubinsko čišćenje kože, neinvazivni lifting ili intenzivni tretman lica u samo nekoliko minuta? Četiri FOREO blagdanska seta odlična su prilika da doživite luksuznu njegu kože uz čak 38% nižu cijenu.

Skin Supremes set

FOREO SKIN SUPREMES SET:

BEAR mini, UFO mini 2, UFO Glow Addict maska & SERUM SERUM SERUM

Prvi set krije nevjerojatnu postavu – BEAR mini, UFO mini 2, UFO Glow Addict masku i hidratantni SERUM SERUM SERUM u nježnoj Pearl Pink nijansi. Zahvaljujući BEAR mini uređaju u kombinaciji sa SERUM SERUM SERUM-om, vaša će koža biti čvrsta, zategnuta i puna energije, dok će UFO mini 2 osigurati intenzivni tretman lica i dugotrajnu hidrataciju. Uparite ga s njegujućom Glow Addict maskom s ekstraktom bisera i vitaminom E, koja će se pobrinuti da vaš ten zasja.

Skin Supremes set

FOREO SKIN SUPREMES SET:

LUNA mini 3, UFO mini 2, Maschera viso UFO Glow Addict, Microfoam Cleanser

Temelj svakog dobrog make up-a je kvalitetna priprema, a Skin Supremes set s LUNA mini 3 uređajem, Micro Foam Cleanserom, UFO mini 2 uređajem i Glow Addict maskom savršen je odabir za dubinsko čišćenje i luksuznu njegu kože za blagdanska druženja.

Skin Supremes set

FOREO SKIN SUPREMES SET:

ESPADA uređaj i 2 ESPADA BHA + PHA Blemish Solution gela

Šećer na kraju dolazi u plavoj boji, a namijenjen je tretiranju akni i nepravilnosti na koži. ESPADA uređaj pobrinut će se da vaša koža bude čista i zdrava uz ciljane tretmane plavim LED svjetlom i opuštajuće T-Sonic pulsacije.

Skin Supremes set

Uparite ga s novim ESPADA BHA + PHA Blemish Solution gelom bogatim moćnim sastojcima –  2% salicilnom kiselinom i hamamelisom za čišćenje pora i nježni piling, niacinamidom i čajevcem za brzo uklanjanje nečistoća i mrlja, ublažavanje crvenila i prevenciju novih akni te pantenolom i laktobionsku kiselinu za zaglađivanje i hidrataciju kože.

FOREO Skin Supremes Setovi dostupni su kod službenih partnera: Sancta Domenica, FABU Spot i Tehno Mag.