FOTO by Zara

Moda

Preslatki džemper Dumbo je favorit iz Zare koji se ne propušta

Krešimir Šustić 27. listopada 2020.

Za casual i ležernije poslovne kombinacije u kojima će se isticati unutarnje dijete

Sezona u kojoj se trenutno nalazimo u naše garderobe je donijela pregršt trendi komada odjeće uz koje svakodnevno možemo izgledati kao da smo na svjetskim modnim pistama.

Među njima se posebno ističu sve one predivne pletive stvarčice koje nam omogućuju neizmjeran osjećaj udobnosti na svakom koraku, te toplinu koja nas prati kada ih odjenemo.

Mnogi brendovi su u svoje ponude uvrstili primamljive primjerke koji nam omogućuju cozy izlazak iz kuće, neovisno o tome jesu li temperature prešišale nulu.

Samim time nam je odmah lakše pomisliti na zimu jer znamo da će nas i ove godine grijati pletene haljine, kardigani, veste i popularni džemperi.

Brend Zara nam je priredio pravo iznenađenje, izbacivši u prodaju neodoljivi džemper kojeg svojom pojavom krasi svemogući slonić Dumbo.

Ljepotan stvoren u suradnji s ikonom crtanih filmova, Disneyjem, dolazi u neutralnoj sivoj boji, rebrastog je dizajna, upotpunjen je imenom DUMBO sa stražnje, a letećim junakom s prednje strane.

Idealan je da ga kombiniramo sa suknjama i trapericama u casual kombinacijama za odlazak na kavu, ali i u ležernijim poslovnim izdanjima kojima će donijeti dozu radosti.

Svoj primjerak ovog preslatkog komada možete nabaviti u najbližoj poslovnici ili ga naručiti klikom na LINK iz udobnosti vlastitog doma.