FOTO by Disney

Moda

Preslatki Disney ruksak u božićnom izdanju svijetli u mraku!

Daria Lovrić 09. listopada 2023.

Omiljeni crtani likovi okupljeni oko božićnog drvca najavljuju dolazak magičnog perioda!

Spadate li u onu skupinu ljudi kojima uvijek nedostaje prostora u torbici za dodatne stvarčice, ruksak je pravo rješenje. Ruksaci su od svih modnih dodataka najpraktičniji, dok su ujedno jednostavni i estetski privlačni.

Disney božićni ruksak koji svijetli u mraku
Disney božićni ruksak koji svijetli u mraku

Bilo da je riječ o modelima za odrasle ili za naše mališane, oni predstavljaju najbolje od modnih dodataka. Iako je tek početak listopada, u nama se već probudilo uzbuđenje i raste iščekivanje vezano za najmagičnije doba u godini. Ususret božićnom periodu pronašli smo preslatki ruksak kojeg krase svi naši omiljeni junaci iz djetinjstva.

Disney božićni ruksak koji svijetli u mraku 2

Mickey Mouse ruksak san je snova svih Disney fanova!

Preslatki ruksak u zelenoj boji poput božićnog drvca svijetli u mraku, a reljefni zaslon s prednje strane s odgovarajućim uzorkom na bočnim i stražnjim stranama omogućuje obožavateljima animiranih klasika da ponesu svoje sezonske potrepštine kamo god zabava vodi.

Prednja strana uključuje Mickeyja Mousea u ruhu Djeda Božićnjaka, gospođu Minnie Mouse, Goofyja, Dumba, Petra Pana, Zvončicu, Simbu i Stitcha okupljene oko božićnog drvca.

Sa strane se nalaze Alice i Cheshire Cat, Huey, Dewey i Louie, dok poleđinu ruksaka uveseljavaju Pinocchio, Jiminy Cvrčak, Bambi, Thumper i Genie. Kako bi sve bilo u božićnom tonu, ovaj veseli primjerak ima i podstavu s uzorkom blagdanskih ukrasa.

Poklonite sebi ili oduševite svoje najmlađe ovim preslatkim primjerkom koji možete pronaći putem Disney web shopa, po cijeni od $88.