FOTO by Instagram @majasuput

Poznati

Preslatki Bloom uživao na Brijunima u druženju s obitelji i egzotičnim životinjama!

Daria Lovrić 21. srpnja 2023.

Maja Šuput podijelila zajedničke fotografije i otkrila što Bloom još mora naučiti!

Naša poznata pjevačica Maja Šuput na svom Instagram profilu, svojih pola milijuna pratitelja često uveseljava fotografijama i videozapisima na kojima je glavni junak njezin preslatki sinčić Bloom.

Majini obožavatelji već su navikli na brzi tempo koji ona održava cijele godine, osobito ljeti kada uz brojne nastupe, putuje s obitelji.

Maja i Nenad, sinčića Blooma već od najranije dobi vode sa sobom na putovanja, a ove smo ga godine već imali prilike vidjeti na brojnim lokacijama diljem Hrvatske.

Instagram @majasuput

Predivna obitelj Šuput Tarantinov ovog puta uživa na obali Lijepe naše, točnije dan su proveli u Nacionalnom parku Brijuni. Bloom je imao prilike istražiti predivne Brijune i družiti se s egzotičnim životinjama poput zebri i slonova.

Maja Šuput objavila prekrasan video Blooma 

Maja je objavila simpatični video u kojem na brodu pokazuje prema moru i pita Blooma što je to, a on odgovara – „Voda“. „Ok, ok, još ne zna reći more, naučit ćemo“ – obećala je simpatična Maja.

Nakon toga, sa svojim pratiteljima je podijelila video u kojem se obitelj vozi po Brijunima te Bloomov susret sa životinjama, točnije zebrama i slonicom Lenkom.

„Čarobni Brijuni danas“, napisala je pjevačica uz fotografije.

Maja je pokazala i gdje su ručali, a objavila je i fotografiju supruga Nenada koji sjedi za stolom s bijelim šeširom i našalila se – „Tito“.

Instagram @majasuput

Podsjetimo, Maja i Nenad sina su dobili 2020. godine, a do sada je Bloom sa svojim roditeljima već obišao “pola svijeta”.