FOTO by Zara

Moda

Preslatke Zarine torbice za party sezonu na otvorenom

Daria Lovrić 11. svibnja 2022.

Nisu kruška, jabuka i šljiva kao u dječjoj pjesmici nego limun, lubenica i jagoda

Svaka prava fashionistica ima nekoliko modela torbica. Neke su torbice za svakodnevno nošenje i važno nam je da su praktične. Za ovakvu vrstu torbica često posegnemo dublje u novčanik jer želimo da su kvalitetne, ali i decentnog izgleda i boje kako bi ih lakše kombinirali uz različite outfite.

S druge strane, svaka se žena voli istaknuti i razbiti monotoniju kakav god stil preferirala. Osim izborom efektnih odjevnih komada to možemo postići i odabirom modnih dodataka.

249,90 KN

Vjerovali ili ne, torbice i cipele imaju ogroman utjecaj na izgled cjelokupnog stajlinga i daju onaj završni touch koji može cijeli izgled ili podići na jedan viši nivo ili ga uništiti.

Svaki LOOK osim što prilagođavamo sebi i vlastitom karakteru, prilagođavamo i mjestu i situaciji u kojoj se nalazimo. Nakon decentnih i jednostavnih komada koje nosimo i u njima obavljamo svakodnevne obaveze, potrebno nam je „dati si oduška“ i izabrati efektne dodatke za posebne prigode u kojima ćemo zasjati.

U potrazi za statement modnim dodacima za oko su nam zapele ljetne party torbice modnog brenda Zara koje dolaze u obliku sezonskog voća. Radi se o atraktivnim šljokičastim torbicama s perlicama u obliku jagode, limuna i lubenice.

249,90 KN

Svi modeli torbica imaju metalni zlatni lanac za nošenje preko tijela kako bi ih mogli neometano nositi, čak i u najvećoj gužvi na plesnom podiju.

299,90 KN

Za one koje nisu oduševile torbice ovog oblika, a s druge strane obožavaju voćne motive, Zara je pripremila još dva neodoljiva modela.

Vrećasta žuta torbica s perlicama i motivom lubenica nešto je manjih dimenzija. Zatvara se nabiranjem vezica i umjesto zlatnog lančića ima uže u žutoj boji.

299,90 KN

Posebno popularne zadnjih par sezona su prozirne torbice. Clutch torbicu od akrilnog stakla krase aplikacije limuna, zlatna ručka i odvojiva naramenica.

Gdje god se pojavili ove će ljupke torbice plijeniti poglede i istaknuti vas iz mase čak i uz odabir jednostavnog outfita neuralnih boja.

299,90 KN