FOTO by Bonami

Dekor

Preslatke vreće za sjedenje u obliku veselog Mickeyja za večernja opuštanja na terasi!

Daria Lovrić 29. svibnja 2023.

Uz čašu vina i dobru knjigu odmor je zajamčen!

Dolaskom toplijih dana sve svoje aktivnosti selimo na otvoreno. Čak i kada smo kod kuće, vrijeme ćemo provoditi na terasama, balkonima i u dvorištima, a kako bi nam bilo jednako udobno kao i u dnevnom boravku, veliku pažnju posvećujemo odabiru namještaja.

Vreća za sjedenje u obliku Mickeyja Mousea 1
Vreća za sjedenje u obliku Mickeyja Mousea

Sretnici koji žive u kućama ili imaju velike terase najčešće se nakon napornog radnog dana opuštaju na ležaljkama ili velikom vanjskom namještaju od ratana, međutim, oni koji nemaju veliki prostor osuđeni su na mali stol i dvije do četiri klasične stolice.

Vreća za sjedenje u obliku Mickeyja Mousea 2

Višesatno opuštanje na takav način nam baš i ne zvuči primamljivo stoga smo krenuli u potragu za alternativom i pronašli preslatke vreće za sjedenje.

Stvorene za cjelodnevno izležavanje

Unutar Bonami asortimana nalaze se šarmantne vreće koje dizajnom podsjećaju na veselog Disneyjevog junaka Mickeyja Mousea.

Vreća za sjedenje u obliku Mickeyja Mousea 3

Ovi preslatki primjerci dolaze u čak pet efektnih boja – jarkoj žutoj, sivoj, plavoj, nježnoj ružičastoj i bakrenoj. Osim što izgledaju neodoljivo, ove vreće napravljene su od baršunastog materijala koje je iznimno ugodan za kožu, udoban i stvara cozy osjećaj.

Vreća za sjedenje u obliku Mickeyja Mousea 4

Sve što trebate nakon posla je čaša vina, suncobran, dobra knjiga i ova preslatka vreća u koju ćete se zavaliti i odmoriti misli.

Ako ste krenuli s dekoriranjem terasa, obavezno škicnite Bonami ponudu i naručite svoj primjerak po cijeni od 183 €.