FOTO by Pepco / Instagram @pepcohr

Dekor

Preslatke uskršnje dekoracije iz Pepca od 7 do 50 kuna

Daria Lovrić 01. travnja 2022.

Kreirajte uskršnju atmosferu uz tradicionalne ukrase po povoljnim cijenama

Najveći kršćanski blagdan se bliži i u potrazi smo za dekoracijama kako bi što ljepše ukrasili dom. Uz obojena jaja, uskršnje dekoracije također moraju biti vesele i šarene. Bez obzira je li riječ o zečićima, pisanicama, grančicama, kokama ili cvjetnim vjenčićima vjerujemo da će unijeti dašak vedrine u vaš interijer i izmamiti vam osmijeh na lice.

Pregledali smo Pepcovu uskršnju kolekciju i pronašli mnoštvo artikala po povoljnim cijenama koji će se svojim izgledom uklopiti u svaki dom. Posebno nas je zaintrigiralo 15 neodoljivih stvarčica. Jedan od najpopularnijih ukrasnih detalja u domu su i dalje šibe ili cicamace u vazi. Za vrijeme božićnih blagdana upotpunili smo ih lampicama i kuglicama, a sada je vrijeme za pisanice i kokice.

Zečići i pisanice od drveta, cementa i tkanine ovog Uskrsa krasit će komode, a ukrasne grančice vaze. Uz bukete i delicije na blagdanskom stolu pronaći će se i ukrasno gnijezdo ili košarica s veselim pisanicama. Najviše su nas ipak oduševili cvjetni vjenčići i uskršnja girlanda jer svojim zelenim listovima i nježnim cvjetovima s pisanicama unose dašak proljeća pod svaki krov.

Vjerujemo da ćete u ovoj bogatoj ponudi pronaći nešto za sebe i da će ove dekoracije unijeti veselje u vaš prostor. Cjenovno su dostupne svima, a izgledaju predivno. U nastavku pogledajte artikle s cijenama: