FOTO by Etsy

Dekor

Preslatke teglice za cvijeće retro dizajna očarale su nas na prvi pogled!

Daria Lovrić 20. travnja 2023.

Toliko su lijepe da nikad nećete zaboraviti zaliti vaše cvijeće... Želimo sve!

Napokon je stigao kraj niskim temperaturama i vrijeme je za sadnju cvijeća. Iako možemo očekivati još nekoliko kišnih i hladnijih dana, temperature se više neće približavati nuli. Kao i svake godine vrijeme je za odabir najljepših sadnica.

Retro teglica za cvijeće – $41.15

Kako bi vaši balkoni, terase i dvorišta zablistali u što ljepšem ruhu, osim odabira cvijeća, pažnju posvetite i posudama u koje ćete ga posaditi. Putem Etsy web trgovine pronašli smo preslatke teglice za cvijeće koje će oduševiti sve ljubiteljice vintage stila.

Retro posude koje će vas navesti na vrtlarenje

Retro dizajn ima jednu posebnu čar, bila riječ o odjevnim komadima, modnim dodacima ili home dekoru. Moramo priznati da smo veliki fanovi retro dekoracija za dom i da unose posebnu toplinu i kreiraju predivan ugođaj.

Upravo smo vam zato odlučili predstaviti preslatke teglice za cvijeće koje će unijeti retro notu u vaš eksterijer. Predivne teglice dolaze u nekoliko različitih primjeraka – u obliku telefona, radija, televizora i fotoaparata.

Ovi keramički primjerci upravo su ono što vam treba i odlično će izgledati na terasama, prilazima, balkonima, terasama i stazama, a možete ih postaviti i u interijer. Posadite li u njih malene sukulente bit će odličan dodatak u vašem drvenom boravku, hodniku ili uredu.

Ako su i vas očarale ove retro teglice, škicnite ih putem Etsy web trgovine!