FOTO by Instagram @judithleiberny

Moda

Preslatke su! Torbica u obliku slatkača je sve što želimo ovog ljeta!

Daria Lovrić 27. lipnja 2023.

Na štapiću, u kutiji ili u kornetu? Koji je primjerak vaš omiljeni?

Kada bismo krenuli nabrajati asocijacije vezane uz riječ ljeto, jedna od njih bi zasigurno bila sladoled. Iako će u našem slučaju proći još sigurno mjesec dana do odlaska na godišnji odmor, svaki slobodan trenutak maštamo o tirkiznom moru, mirisu soli i borove šume i toplom povjetarcu.

Šetnju rivom najčešće začinimo kuglom sladoleda, kako bismo se osvježili dok obilazimo primorske gradiće i uživamo u kulturno-povijesnoj baštini. U ljetnom periodu, na svakom koraku želimo izgledati stylish i dotjerano više nego ikada, a osim kupnje novih odjevnih komada, posebnu pažnju posvećujemo odabiru modnih dodataka.

Torbica u obliku sladoleda – $4,195

Glavni ljetni HIT na društvenim mrežama su torbice u obliku raznoraznih sladoleda, donosno pakiranja sladoleda. Preslatke torbice ukrašene su sitnim kristalima i dolaze s potpisom dizajnerice Judith Leiber Couture.

Torbica u obliku sladoleda – $4,795
Torbica u obliku sladoleda – $4,195

Preslatki primjerci dolaze dizajnirani kao sladoled u kornetu, na štapiću i u kutiji, međutim naš favorit je naopako okrenuti kornet.

Torbica u obliku sladoleda – $4,995

Razigrana, naopako okrenuta večernja torbica koja izgledom podsjeća na sladoled u kornetu ukrašena je kristalićima u nježnim i pastelnim tonovima. Krase ju motivi korneta, pjenušavog sladoleda sa šarenim mrvicama.

Torbica u obliku sladoleda – $5,795

Unutrašnjost torbice obložena je metalik kožom i ima klasični lanac koji se skida. Judith Leiber Couture, proizvede su u Italiji, međutim imaju i paprenu cijenu. Iako bi se ove torbice savršeno ukopile u naš ljetni look, morat ćemo potražiti neku pristupačniju verziju nalik ovim dizajnerskim torbicama.

Torbica u obliku sladoleda – $4,195

Efektnu kolekciju modnih dodataka škicnite putem dizajnerice Judith Leiber Couture web trgovine.