FOTO by Marc Jacobs

Moda

Preslatke Peanuts mini tote torbe dolaze s potpisom Marca Jacobsa!

Antonija Andabak 03. svibnja 2020.

Charlie i ekipa opet osvajaju, ovoga puta praktičnim mini shopper torbicama u četiri boje!

Danas su na cijeni torbe koje, osim zanimljivog dizajna, osiguravaju vlasnici praktičnost, prostranost i jednostavnost pri nošenju. To su torbice koje će uvijek biti “IN” i koje nekoliko puta u sezoni zatrebamo kada moramo ponijeti nešto više od esencijalnih stvari.

To su torbe koje ponosno nose titulu onih koje pojednostavljuju život, a ako su iste i zabavnog i šaljivog dizajna, budite sigurni da će plijeniti pažnju efektnim izgledom!

Praktičnost, efektnost i high end class accessories objedinio je popularni dizajner poznatih i slavnih, Marc Jacobs. Prizemljeni dizajner godinama je na vrhu modnog trona upravo zahvaljujući istoimenoj modnoj marki namijenjenoj i mlađoj generaciji stoga ne čudi kolekcija prepuna Peanuts likova u kojima prednjači pas Snoopy.

Među odjevnim predmetima i accessoriese-om, izdvojili smo Peanuts mini tag tote torbice iz istoimene kolekcije Peanuts x Marc Jacobs, u četiri nosive boje! Iako ih krasi epitet “mini”, u njih možete smjestiti sve što vam je tog dana potrebno, a posebno su zanimljivi natpisi na stražnjoj strani torbica!

Adidas Superstar tenisice slave Pride mjesec

Što piše, otkrijte u galeriji i odaberite svog omiljenog Peanuts lika. Nama se jako svidjela mini tote s nadurenom Lucy van Pelt na pink podlozi!

Cijena ovih tote torbica je “paprena” i iznos 275$, ali uvijek računamo da se isplati kupiti kvalitetan dizajnerski komad koji će i uvijek predstavljati svojevrstan klasik.