FOTO by Instagram @tes.travelss / @pokhy_tattoo / @seora_tattoo

Trendovi

Preslatke morske tetovaže – fetiš kojem je teško odoljeti!

Viktoria Mikulić 08. srpnja 2022.

Znakovi na tijelu zbog kojih nećete požaliti

Staviti trag na svoje tijelo i nije tako mala i jednostavna odluka, prvenstveno jer taj isti većinom ostaje cijeli život i na neki način nas obilježava. Najveći problem je u tome što se mi kao pojedinci s godinama mijenjamo i ono što nam se sviđa u 20-ima, ne znači da ćemo isto nužno voljeti i u 40-ima.

Stoga treba dobro razmisliti o postavljanju tetovaže. Mnogi se odlučuju za ime djeteta i to je zaista nešto s čim ne možete pogriješiti, dok je ime ili inicijali voljene osobe kao tetovaža potpuni promašaj, jer ta veza možda neće potrajati. S druge strane, tu su i neki vaši hobiji ili motivi koje volite još odmalena i za koje nimalo ne sumnjate da će vam postati nevažni u narednim godinama.

Npr. srce je prekrasan detalj koji će vam uvijek biti drag, baš kao i djetelina s četiri lista. Ako ste zaljubljenik u određeno godišnje doba, to se isto može s vremenom promijeniti, ali je manja vjerojatnost da nećete voljeti nešto što vam je sada toliko drago.

MORSKE TETOVAŽE KAO DECENTAN TRAG KOJI NIKADA NEĆETE POŽELJETI IZBRISATI

Mi smo se u ovom članku odlučili posvetiti svim ljubiteljima ljeta i sigurni smo da nas ima i više nego što to možemo zamisliti. Istražili smo suptilne tetovaže zbog kojih ćete lakše donijeti odluku o tetoviranju, pritom mislimo na one osobe koje se još nisu okušale u istome.

A za sve koji već imate tattoo, još jeda decentan primjerak ne može vam naškoditi. Uz ove primjerke vjerujemo kako se nikada nećete predomisliti i htjeti ih ukloniti, jer iste prezentiraju neke od najljepših motiva ljeta, poput sunca, mora i valova, školjke, dupina, kornjače i slično…

U nastavku smo izdvojili niz Instagram tetovaža koje nas asociraju na ljeto i ljetne aktivnosti: